Nicolae Stanciu, regretat de noul patron al lui Anderlecht

Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan
Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan

Noul patron al lui Anderlecht, Marc Coucke, a declarat luni, la televiziunea belgiană Canvas, că nu a înţeles vânzarea în mercato-ul din ianuarie a lui Nicolae Stanciu şi a altor fotbalişti capabili să înscrie, scrie ziarul La Derniere Heure.

"Ultimul mercato de iarnă la Anderlecht? Sigur că nu m-am implicat efectiv în el. Dacă aş fi făcut-o, nu s-ar fi desfăşurat în acest fel. Nu l-am înţeles", a afirmat Coucke cu trei zile înainte de a prelua efectiv controlul asupra celui mai mare club belgian.

"E nevoie de soluţie în cazul în care sunt jucători care pleacă. Îmi pare rău, dar asta se cheamă conducere. Anderlecht avea o problemă când era vorba să înscrie, dar a vândut patru jucători care dădeau goluri: Hanni, Stanciu, Harbaoui şi Beric", a spus Coucke.

Stanciu, care a fost cel mai scump transfer făcut de Anderlecht, a semnat luna trecută cu gruparea cehă Sparta Praga.

Planurile noului patron


Coucke a vorbit despre ce îşi propune să realizeze la Anderlecht: "Politica mea va fi diferită de cea a actualei conduceri. Bilanţul nostru financiar nu poate depinde de transferuri. Dacă voi face nebunii? Nu. Poate totuşi voi face puţin la început, fiindcă răbdarea nu este punctul meu forte. (...) Ambiţiile mele? În Europa să facem parte din echipele care vin imediat după cele de top, ca să jucăm în primăvara europeană. Nu voi spune însă că o batem pe Barcelona în sezonul viitor. Şi nu vom transfera un atacant de la PSG. Ţinta însă e să avem un atacant capabil să intereseze un astfel de club".

"Obiectivul pentru acest sezon? Să atingem cel puţin locul 2. Şi titlul. De ce nu. Dacă vom câştiga tot, aproape că avem soarta în mâinile noastre", a adăugat el.

Sezon modest pentru Anderlecht


În ultima etapă, Anderlecht, cu Alex Chipciu folosit din minutul 63, a învins-o cu 5-3 acasă Mouscron, echipa lui Dorin Rotariu, care a fost până de curând antrenată de Mircea Rednic

Trei goluri ale lui Anderlecht au fost opera lui Lukasz Teodorczyk, atacantul polonez care a dezamăgit în acest sezon.

Cu două etape rămase din sezonul regulat, Anderlecht, campioana en titre, este pe locul 3, la 12 puncte de liderul FC Bruges.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel