Nicolae Stanciu, SURPRIZĂ neplăcută după episodul Anderlecht

Stanciu
Stanciu

Conform unor estimări ale presei belgiene, Nicolae Stanciu este cel mai prost transfer făcut de Anderlecht în ultimii 15 ani.

Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a fost cel mai prost transfer făcut de Anderlecht în ultimii 15 ani, în perioada în care Herman Van Holsbeeck, demis vineri, a fost managerul sportiv al clubului, estimează site-ul walfoot.be. Stanciu a fost cumpărat în 2016 pentru 9 milioane de euro, aminteşte walfoot.be.

'Acest transfer va rămâne fără îndoială cel mai mare eşec al carierei lui Van Holsbeeck la Anderlecht. Românul nu a reuşit niciodată să se impună pe Parc Astrid şi va pleca după doi ani şi jumătate (mai puţin de un an şi jumătate - n. r.) la Sparta Praga pentru doar 5 milioane', scrie site-ul. Internaţionalul român a semnat în ianuarie cu Sparta Praga, unde are până acum evoluţii bune.

Potrivit articolului, alţi jucători care au dezamăgit în ultimii 15 ani la Anderlecht sunt Rafael Galhardo, Ronald Vargas, Sebastian De Maio şi Stephane Badji. Dintre aceştia, ultimul evoluează acum în Turcia, la Kayserispor, unde îl are antrenor pe Marius Şumudică.

La capitolul transferuri realizate în această perioadă care au dat satisfacţie, site-ul îi menţionează pe Mbark Boussoufa, Lucas Biglia, Ahmed Hassan, Matias Suarez, Cheikhou Kouyaté, Milan Jovanovic, Dieumerci Mbokani şi Aleksandar Mitrovic. Anderlecht îl are în lot pe mijlocaşul român Alex Chipciu, care a fost folosit puţin în acest sezon.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel