Nebunia Harlem Shake a pus în pericol siguranța unui întreg avion- Video

harlem shake avion
harlem shake avion

Harlem Shake a răsunat la 30.000 de metri altitudine. Pasagerii unui avion au început să danseze nebunesc, fără a conștientiza pericolele la care se expun. Autoritățile investighează modul în care s-a desfășurat acțiunea care a pus inutil avionul în pericol.

Agentia pentru Aviație Civila din Statele Unite investighează incidentul petrecut în timpul zborului de la Denver la San Diego în timpul căruia pasagerii s-au ridicat și au dansat Harlem Shake. Agenția s-a autosesizat după ce înregistrarea a devenit virală pe Internet. A strâns aproape 700.000 de vizualizări până-n prezent. Protagoniștii sunt elevii unui liceu din Colorado, care spun că au cerut permisiunea personalului de la bord înainte de a face înregistrarea, potrivit Daily mail.

“Este evident ca echipajul aflat la bord a pierdut controlul . Suntem surprinși că pasagerilor li s-a permis așa ceva. Într-un avion nu este permisă o astfel de activitate. Trebuie să existe un echilibru, iar mulțimea de oameni ridicată în picioare și dansând frenetic nu a făcut altceva decât sa pună în pericol siguranța tuturor. Pilotul ar fi putut să piardă controlul asupra avionului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Agenției Aviatice.

Vezi aici video  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel