EXCLUSIV  Misterul vilei din Aviatorilor, 86, renovată cu milioane de euro. Mugur Ciuvică: Cum dr*cului? O faci cu aur?

 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Bogdan Chirieac, Mugur Ciuvică și Diana Tache au dezbătut, în ”Miercurea Neagră”, costurile la care ajunge refacerea vilei de pe Aviatorilor nr. 86.

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat că suma utilizată pentru renovarea vilei din Bulevardul Aviatorilor, nr 86, vilă care ar urma să fie atribuită președintelui după încheierea mandatului, de 9 milioane de euro, ”ori e prea mare, ori e ridicol de mică, ținând seama la ce ar putea dl Iohannis”.

”În primul rând nu am cum să achiezez la alegațiile dvs, cum că este pentru dl Iohannis.

Așa ar părea, dar să vedem dacă e sau nu. Sunt în continuare, absolut uimit, de 24 de ore, cum de s-a putut gândi cineva în România să renoveze sau ce fac ei acolo, să reconstruiască o vilă pentru o familie cu 9 milioane, cu 7 milioane, cu atâtea milioane de euro.

Vila are trei nivele, 1.200 mp, vine vreo 8.000 euro/mp. Cum dracului? Că îți cumperi în zona aia, când își cumperi, că mă mai uit și eu, poți să îți cumperi ceva, construit, cu 8.000-9.000 euro/mp. Dar o cumperi, că îți cumperi locul, că e de fițe,  terenul și construcția, clădirea în sine.

În momentul acesta, RA-APPS-ul are locul, că este acolo de pe vremea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, are terenul, că e acolo,  ei fac doar o construcție. Câți bani  poți să bagi în construcția aia în așa fel încât să ajungi la 9 milioane de euro? O faci cu aur, cu ce poți să faci o clădire, cu tot cu mobilier, în așa fel încât să coste 9 milioane de euro”, s-a întrebat, retoric, Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, în emisiunea ”Miercurea Neagră” de la DC News.

Tache: Mi se pare firesc să coste, la nivel de dotări, 7 milioane de euro

”Din ce am înțeles eu, în jur de 1-1,5 milioane de euro costă renovare, arhitectură, demolare, refaceri, și 7 milioane costă dotările. Ca atare, dl. Ciuvică, dacă ne întoarcem la primul mandat al președintelui Iohannis, atunci când a simțit nevoia să își refacă dormitorul cu un milion, în vila în care locuiește, o casă de 1.200 mp mi se pare firesc să coste, la nivel de dotări, 7 milioane de euro”, a subliniat jurnalista Diana Tache.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel