Minor din Cugir, bătut şi umilit pe stradă (VIDEO)

Poliţiştii din Alba au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, după ce un băiat de 10 ani din Cugir a fost lovit şi umilit de mai mulţi copii cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani. Incidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 21.00, în localitatea Cugir, din judeţul Alba. Totul a fost filmat, iar mama băiatului agresat a postat imaginile pe Facebook.

"Sunt ore bune de când am primit acest video și încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc... Este vorba despre fiul meu Robert, care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie de către acești... Off, oare cum aș putea sa ii numesc? Am reflectat îndelung și dupa ce am acționat dpdv legal am decis să îl postez... S-a întâmplat în Cugir, aseară în jurul orei 21...", a scris Adriana Maria Metea, mama băiatului agresat, pe Facebook. 

În imagini se vede cum băiatul, căzut pe jos, este lovit în cap şi în abdomen cu picioarele de o fată, iar după ce se ridică este lovit de aceeaşi fată, dar şi de alţi copii, cu palmele peste faţă. Cei care asistă râd şi filmează.

Imaginile au stârnit mii de reacții pe internet, având peste 1.100 de redistribuiri în câteva ore. Mama copilului bătut a declarat pentru Alba24 că imediat după ce a primit videoclipul a făcut o plângere la poliţie şi a apelat la Institutul Medico Legal.

Potrivit poliţiştilor din Alba, agresorii au fost identificaţi şi au fost chemaţi, împreună cu părinţii, la audieri, relatează alba24.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel