Militarii români au început antrenamentele! - VIDEO SPECTACULOS

Un videoclip de pe un câmp de tragere unde se antrenează militari români a devenit viral pe internet.

Şeful Statului Major General, generalul-locotenent Nicolae Ciucă, va participa miercuri, 16 septembrie, începând cu ora 17.30, în Poligonul de experienţe al Armatei de la Jegălia, judeţul Călăraşi, la activitatea de evaluare în teren a modului de asigurare a sprijinului logistic în folosul trupelor proprii.
În cadrul exerciţiului HISTRIA 15 a fost constituit un Grup de Sprijin Logistic Întrunit (GSLI) care este instalat şi funcţionează într-un tren de comandament de unde conduce un pachet de forţe format din structuri de sprijin logistic ce însumează un număr de aproximativ 250 de militari şi peste 100 de mijloace tehnice.

În perioada 7-18 septembrie, aproximativ 7.000 de angajaţi ai instituţiilor din cadrul Sistemului de apărare, ordine publică şi securitate naţională, cu 800 de mijloace tehnice, participă la exerciţiul inter-instituţional, HISTRIA 15.

HISTRIA 15 are la bază un scenariu fictiv, complex, adaptat mediului de securitate actual, în conformitate cu legislaţia naţională în domeniul apărării şi securităţii naţionale şi în corelaţie cu prevederile Cartei ONU şi articolelor 3, 4 şi 5 ale Tratatului Atlanticului de Nord.

 
Baterie salvă, foc!

Militarii Batalionului 7 Aruncătoare Proiectile Reactive, din compunerea Regimentului 69 Artilerie Mixtă "Silvania", execută, în aceste zile, exerciţii cu trageri de luptă, în poligonul din Cincu, în cadrul exerciţiului Histria 15.Imagini transmise de colegul nostru, caporalul Bitanu Octavian#România #mapn #HISTRIA15

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro on Tuesday, September 15, 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel