Mihaela Noroc și "Atlasul frumuseții", laude în presa internațională - Galerie foto

O româncă este elogiată de presa internațională pentru proiectul "The Atlas of Beauty/Atlasul Frumuseții", care a presupus călătorii ale tinerei fotografe în 37 de state și surprinderea în imagini a frumuseții din întreaga lume. "Pur și simplu ai senzația că visezi, la modul cel mai propriu", a reacționat tânăra, pe contul său de Facebook, după ce proiectul său a devenit viral pe internet.

Fotografa română Mihaela Noroc a cutreierat lumea întreagă și și-a cheltuit toate economiile pentru a-și realiza proiectul "The Atlas of Beauty/ Atlasul Frumuseții", care este prezentat de mai multe publicații și site-uri internaționale. 

Pentru a-și realiza proiectul, românca a călătorit în 37 de țări unde a fotografiat frumusețea femeilor, pentru a dovedi că frumusețea nu poate fi definită de o singură țară, rasă și etnie.

Acum, însă, Mihaela Noroc și "Atlasul Frumuseții" sunt prezentate în presa din întreaga lume, scrie stirileprotv.ro.

CNN precizează între altele, în materialul intitulat "Fotografa care surprinde frumusețea din lume" dedicat româncei și "Atlasului Frumuseții", că Mihaela Noroc și-a cheltuit toate economiile pentru realizarea acestui proiect și o citează 

Și publicația britanică The Independent prezintă proiectul "The Atlas of Beauty" și pe fotografa care călătorește de-a lungul lumii pentru "a surprinde diversitatea culturală prin intermediul unor uluitoare portrete ale unor femei".

"Am văzut mulți tineri încercând să imite alte persoane, să copieze trenduri internaționale (...) Am realizat că frumusețea înseamnă să fii diferit, să fii tu însuți și să îți păstrezi moștenirea culturală", spune Mihaela Noroc, citează The Independent.

Nici The Daily Mail nu a pierdut ocazia să elogieze proiectul fotografei care a plecat din România spre Iran, Peru, Columbia, Myanmar, China, Georgia sau Indonezia, pentru a surprinde prin obiectivul aparatului său de fotografiat sute de femei.

"Sunt o femeie de 29 de ani din România, care și-a părăsit locul de muncă plictisitor și a început o nouă viață. În urmă cu doi ani, mi-am luat rucsacul, aparatul foto și am început să călătoresc în jurul globului, folosind economiile pe care le-am făcut în ani de muncă", a declarat Mihaela Noroc pentru dailymail.co.uk.

Publicația franceză Le Figaro, dar și site-ul american Business Insider, precum și site-ul de divertisment boredpanda.com sau mashable.com prezintă proiectul tinerei românce, aceasta sperând că "Atlasul Frumuseții" să rămână o mărturie a culturilor și a tradițiilor din epoca sa".

Mihaela Noroc are însă planuri mari și pentru viitor. Ea dorește să continue proiectul "Atlasul Frumuseții" și să realizeze o premieră mondială: să adauge în acest atlas cel puțin un portret de femeie din fiecare țară a lumii.

Care a fost reacția Mihaela Noroc, după ce a ajuns celebră

În urmă cu puțin timp, Mihaela Noroc a dezvăluit, într-o postare pe contul său de socializare, ce sentimente trăiește în ultima perioadă și le mulțumește, totodată, celor care au crezut în ea și în proiectul ei.

"A fost probabil cea mai intensa saptamana din viata mea. Proiectul meu, Atlasul Frumusetii, s-a viralizat si a ajuns cunoscut in intreaga lume. Peste noapte m-am trezit cu mesaje de la unele dintre cele mai mari publicatii ale lumii, care vroiau sa scrie despre el.
Cand vezi ca fotografiile tale apar pe homepage-urile unor site-uri legendare si sunt vizualizate de zeci de milioane de oameni, pur si simplu ai senzatia ca visezi, la modul cel mai propriu.
Sincer, am vrut sa renunt de multe ori, pentru ca nici nu va imaginati cate usi mi s-au trantit in nas, aici, la mine acasa, cand cautam cu disperare sprijin.
Dar tot aici, acasa, si in dispora au fost niste romani incredibili care au crezut in proiect si mi-au dat puterea sa merg mai depart, cand imi era mai greu. Lor vreau sa le multumesc din suflet, sa-i imbratisez si sa le dedic cele cateva mii de articole care au aparut in toate colturile lumii, in peste 100 de limbi.
Greul abia acum incepe caci proiectul trebuie sa mearga mai departe. Sper ca de-acum inainte sa primesc mai mult sprijin", a scris, vineri, Mihaela Noroc pe contul său de socializare.

 Spectaculos: Vila Amanzi, arhitectură modernă într-un decor tropical

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel