EXCLUSIV  Mercur retrograd 2019. Ce urmează să se întâmple

Rodica Mitu / 14 oct 2019 / 23:46 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Mercur se află în semnul Scorpionului până pe 9 decembrie. Nu va fi un tranzit liniar, deoarece Mercur va fi retrograd în același semn între 31 octombrie și 20 noiembrie.

„În astrologie, Mercur guvernează comunicarea, mișcarea, schimbul de informații, telecomunicațiile, drumurile, limbajul corpului. Scorpionul este semnul profunzimei, intensității, cercetării, geloziei, posesivității, concentrării, dar și al obsesiei, paroxismului și al tendințelor paranoice. Atunci când Mercur vizitează Scorpionul, mintea noastră devine un scenarist plin de idei care mai de care mai controversate sau un detectiv foarte eficient. Nu credem ușor ceea ce ni se spune și ne focusăm până descoperim detaliile ascunse. Curiozitatea poate fi o armă benefică, dar atunci când ducem totul la extreme, bucuria Scorpionului, începe să devină distructivă", a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Vom avea o memorie fantastică, dar vom tinde să reținem mai mult ceea ce nu ne convine, astfel încât să ne răzbunăm la un moment dat. Ținem secrete planurile noastre și construim în tăcere strategia de răzbunare. Toți vor dori să demonstreze celorlalți de ce sunt capabili", a adăugat Daniela Simulescu.

De asemenea, pe durata retrogradării, „vom tinde să credem ce simțim, să ascultăm așteptările noastre și nu argumentele destul de serioase sau reale. În plus, în timpul tranzitului, Mercur va face o serie de aspecte cu Uranus, Neptun și Saturn și cu greu vom reuși să ne liniștim gândurile. Deci va fi foarte important să învățăm să ne liniștim singuri sau, de ce nu, să căutăm sprijin specializat. Spun asta pentru că Mercur în Scorpion descuie cufărul cu traume vechi", a precizat astrologul DCNews.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27