Meciul lui Ajax a fost întrerupt. Motivul este absurd

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află de ce a întrerupt arbitrul meciul dintre Ajax și Utrecht.

Ajax a evoluat pe terenul lui Utrecht în etapa a noua din Eredivisie, formația pentru care a evoluat și românul Mihai Neșu.

În urmă cu aproape o lună, meciul lui Ajax cu Feynoord a fost suspendat, după ce fanii au aruncat cu torțe pe teren și au început să vandalizeze stadionul, fiind nemulțumiți de prestația echipei, care era condusă de rivala sa cu 3-0 în minutul 37. Astăzi, însă, meciul a fost întrerupt pentru un motiv ridicol.

Un pahar de plastic l-a făcut pe arbitru să întrerupă meciul.

Partida dintre Utrecht și Ajax a fost un adevărat ”thriller”. Gazdele aveau 2-0 în minutul 48, iar ”lăncierii” au revenit și au marcat trei goluri în 13 minute. Utrecht, care ocupa ultimul loc înainte de această partidă, nu s-a demoralizat și a dus scorul la 3-3, printr-un gol semnat în minutul 71.

Înainte să se intre în prelungiri, în minutul 89, arbitrul a decis să întrerupă meciul și să trimită jucătorii la vestiare, după ce a observat un pahar de plastic aruncat pe teren. Respectivul pahar se afla în afara terenului de joc, iar niciunul dintre jucătorii celor două echipe nu-l observase.

Meciul a fost reluat, după câteva minute, iar Utrecht a dat lovitura și a înscris golul victoriei în minutul 90, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel