Matthew Mode, medic fals. Val de reacții pe Facebook

Matthew Mode
Matthew Mode

Matthew Mode, falsul medic, avea doar opt clase absolvite și a primit în Italia o condamnare de un an şi jumătate cu suspendare, după ce a mințit că e medic, profitând că avea același nume de familie ca cel al unu cardiolog renumit din acea țară. Ultima sa meserie a fost de valet de parcare.

Informația că un medic fals a operat în clinicile din România a picat ca un trăsnet în social media, mulți internauți declarându-se stupefiați de tupeul lui Matthew Mode. 

Pagina de Facebook a medicului impostor a fost invadată de comentarii negative ale internauților.

"multe românce prostite de un italian" / "Chiar rinoplastii?! Operații dificile!... Doamne ferește cât tupeu pot avea unii!" / "Cu 8 clase", sunt doar câteva dintre mesajele ce se regăsesc în mediul online. 

Cum s-a descoperit minciuna


Bărbatul nu intra în sala de operație singur, așa s-a descoperit că este un chirurg fals. Nu știa nici măcar să se spele pe mâini și să-și pună mănușile. Astfel, a fost făcută o sesizare la DSP și la Colegiul Medicilor și a început o anchetă. Procurorii au demarat și o anchetă penală.

VEZI ȘI Matthew Mode, medic fals. Dr. Adina Alberts: Eu l-am DESCOPERIT

C.V-ul său de anagajare era unul impresionant. A studiat in SUA și a lucrat în Marea Britanie, Spania, Italia și, acum, în România. Acesta a operat mai mulți oameni în România. Din fericire niciunul nu a murit.

CITEȘTE ȘI Matthew Mode, medic fals. Pop: Spun asta din mai multe motive


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26