Matthew Mode, medic fals. Pop: Spun asta din mai multe motive

Denisa Zamfir / 05 feb 2019 / 15:36 Salveaza PDF Comentarii
Monica Pop
Monica Pop

Medicul oftalmolog Monica Pop a comentat cazul șocant apărut în sistemul sănătății din România, și anume cel al medicului fals care a operat sute de pacienți în ultimele luni.

''Ar trebui ca în condițiile Colegiului să fie de zece ori mai mult oameni ca să se poată rezolva cât de repede se poate. Spun asta din mai multe motive. Sunt foarte multe plângeri depuse, cele mai multe nefondate, dar nu ai de unde să știi pentru că tu trebuie să le examinezi pe fiecare în parte. Trebuie făcută o anchetă ca să vezi dacă e adevărat sau nu, nici nu poți să dai publicității. Atâta timp cât se adună un draft de plângeri, cum poți să știi care este una foarte gravă și alta mai puțin gravă până nu le citești? Este un lucru greu acesta. 

Aș propune domnului profesor Borcean (n.r. președintele Colegiului Medicilor) să se introducă un apel de urgență la Colegiu, o cerere de urgență, pentru că nu toate sunt la fel. Ce s-a întâmplat cu italianul ăsta este de necrezut. Eu nu pot să cred așa ceva. Cum și-a putut permite, când unui medic începător îi este teamă la început, să taie organismul unui om necunoscător? Sper din suflet că l-au dat în urmărire generală pentru că vreau să îl vedem, nu se poate așa ceva.'', a afirmat Monica Pop, prezentă prin legătură telefonică, în jurnalul de știri, de la România TV.

Vezi și: Matthew Mode, medic fals. Dr. Adina Alberts: Eu l-am DESCOPERIT

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27