Matteo Politi, medic fals. Noi detalii ies la iveală. ''A intrat direct și a început să taie''

Bianca Ştefan / 06 feb 2019 / 15:04 Salveaza PDF Comentarii
Victor Schwartz
Victor Schwartz

Victor Schwartz, unul dintre medicii chirurgi esteticieni care l-au văzut pe Matteo Politi cum își opera pacientele, a povestit cum se desfășura totul.

Conform spuselor lui Victor Schwartz, un medic anestezist a renunțat să mai colaboreze cu falsul chirurg Matteo Politi după ce a văzut că pune în pericol viața pacienților. 

''Țin să precizez un lucru. Faza că nu steriliza instrumentalul nu este adevărată pentru că nu ține de el, ci de clinică. L-am văzut când a intrat într-o intervenție și a semnalat chiar și o asistentă că nu și-a pus mânuși pentru operație, iar într-o alta nu a respectat câmpul operator, în timp ce la spălat era o chestie rapidă, cum ne spălăm noi pe mâini. 

Prima operație la care am văzut a fost de rinoplastie. O asistentă a spus că nici măcar nu a dat cu betadină pe nas, a intrat direct și a început să taie. La momentul respectiv ne-a bufnit râsul. Am zis: Mamă, ce varză e omul ăla. Nu ne-am gândit la lucrurile care vor urma și am lăsat-o așa. În alte dăți, spuneau asistentele că stă mult în sală, că nu se descurcă, iar când m-am întâlnit cu el l-am întrebat de unde și atunci mi-a spus Anglia sau America. Și i-am spus cum poate fi de acolo dacă nu vorbește engleză mai deloc, iar atunci m-a mințit că a stat mulți ani în Italia și că are alt accent....

La un moment dat, chiar un medic anestezist a renunțat să mai intre cu el în sala de operație pentru că a considerat că pune viața pacienților în pericol și i-a zis să își găsească pe altcineva'', a povestit Victor Schwartz, în jurnalul de știri, la România TV.

Vezi și: Matthew Mode, medic fals. Glume devenite virale. Cine a dat startul


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24