EXCLUSIV  Măsuri fiscale. Sorin Chinde: Nu înțeleg îngrijorarea companiilor EXTERNE

Directorul Grup Feroviar Român, Sorin Chinde, a spus la interviurile DCNews că ultimele măsuri fiscale adoptate de Guvern sunt manageriabile și nu înțelege reticența și teama anumitor companii străine. 

"Ultimele măsuri fiscale sunt în opinia mea digerabile de către orice companie puternică în piață. Nu sunt niște măsuri de speriat. Sau cel puțin noi așa le percepem. Fiecare companie își știe problemele interne. Nu știu ce temeri au aceste companii externe, dar pot să spun că din punctul nostru de vedere, măsurile fiscale luate de Guvern sunt managerabile," a declarat Sorin Chinde.

Grup Feroviar Român a reușit să se extindă și pe piețele externe. Sorin Chinde spune că nu este deloc ușor de manageriat un business de acest tip într-o piață cu alte culturi și că adaptabilitatea este unul dintre factorii esențiali. 

"Noi am reușit să ne dezvoltăm din surse proprii. Dinamica a fost una foarte simplă: Am cumpărat echipamente, am angajat oameni, am creat companii și le-am dezvoltat. În teorie totul pare simplu, dar nu este deloc simplu în realitate. Odată cu extinderea peste granițe trebuie ținut cont de faptul că sunt țări cu alte culturi de business, cu alte culturi ale angajaților și trebuie tot timpul să te adaptezi," a mai spus directorul GFR. 

Sorin Chinde a precizat anterior că toată extinderea GFR și a grupului de firme Grampet s-a făcut cu resurse proprii, pe măsura dezvoltării, în lipsa unor bănci puternice care să sprijine o astfel de inițiativă. 

Vezi răspunsul complet: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel