Marius Șumudică, comentarii după Astra - Dinamo. Săgeți spre Miriuță

Dinamo a pierdut în ultima etapă cu Astra Giurgiu și ratează play-off-ul, noutate din fotbalul intern comentată și de către Marius Șumudică.

Marius Șumudică, fost campion în Liga I cu Astra, îl compătimește pe Miriuță, însă nu a uitat declarația pe care a făcut-o acesta după ce Genk i-a scos pe giurgiuveni în urmă cu un an din Europa League, cu Șumi pe bancă.

„Îmi pare rău pentru Miriuță, cu toate că a avut niște răutăți, ca antrenor. Dar așa e în fotbal! Când pui capul pe pernă și trebuie să dormi într-o parte, el vine și te pălmuiește pe cealaltă parte. Îmi aduc aminte de o declarație făcută la adresa mea și a celor de la Astra, acum un an, când ne-a scos Genk. A ieșit să întrebe cine e Genk, că e o echipă de locul 7 în Belgia. Uite că Astra i-a dat o palmă. Trebuie să fii mai ponderat la critici. Fotbalul tot timpul te pălmuiește, trebuie sa fii mai cenzurat. Îmi pare rău pentru suporteri. Play off-ul fără Dinamo sau fără Rapid nu are farmec", a declarat Șumudică. 

Declarația lui Miriuță de acum un an

„Hai să fim serioși! Astra e o echipă bună, dar te-a bătut o echipă de pe locul 7 sau 8 din Belgia. Bravo băieților, bravo lui Șumudică. Au făcut o treabă extraordinară, dar te-a scos Genk... Nu te-a scos nu știu cine...", a afirmat Miriuță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel