EXCLUSIV  Marii pierzători ai Campionatului Mondial de Fotbal nu-s din Franța, ci din România

Campionat Mondial
Campionat Mondial

Nu prea ne pricem să jucăm fotbal, dar nici la comentat nu suntem cine știe ce.

Emil Hossu Longin și Dragoş Bocanaciu de la TVR au comentat finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Comentarii TVR ai Campionatului Mondial de Fotbal Argentina-Franţa (finala mare) au dovedit că... atâta pot. Mai degrabă preferai să te uiți pe mute decât să-i asculți pe crainicii TVR care au ars diurne prin Qatar.

Ambii erau părtinitori, a remarcat jurnalistul Val Vâlcu. Au ținut pe față cu Argentina. Nu s-au gândit că, poate, o parte din publicul din România ținea cu Franța? Și dacă TVR a decis să trimită doi comentatori pentru finală, de ce unul nu a ținut cu Franța și celălalt cu Argentina? Nici măcar n-au remarcat revenirea spectaculoasă a Franței. Ar fi trebuit să salute această victorie „de etapă”. Aici este și vina conducerii TVR. Dacă tot a plătit buget pentru doi comentatori pentru marea finală, trebuia să se asigure, așa cum am zis deja, că unul ține cu Argentina și celălalt cu Franța.

Argentina a mai cucerit Cupa Mondială în 1978 şi 1986

Selecţionata Argentinei a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, duminică seara, în finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, în care scorul a fost egal, 3-3 (2-0, 2-2), la capătul prelungirilor, pe Lusail Stadium din Al Daayen.

Argentina a mai cucerit Cupa Mondială în 1978 şi 1986.

Lionel Messi şi-a îndeplinit visul şi a reuşit să câştige Cupa Mondială. Astfel, și-a asigurat definitiv locul de frunte între cei mai mari fotbalişti ai lumii.

Lionel Messi (23 - penalty, 109) şi Angel Di Maria (36) au marcat pentru Argentina, în timp ce fenomenalul Kylian Mbappe a înscris toate golurile Franţei (80 - penalty, 81, 118 - penalty). La loviturile de departajare, Messi, Dybala, Paredes şi Montiel au fost cei care au adus trofeul aproape, de la francezi marcând Mbappe şi Kolo Mouani, în timp ce Coman şi Tchouameni au ratat.

VEZI ȘI: Nebunie în Argentina. S-au urcat pe semafoare, și-au rupt tricourile de pe ei, s-au pus în genunchi de bucurie. Imaginile care fac înconjurul planetei - https://www.dcnews.ro/nebunie-in-argentina-s-au-urcat-pe-semafoare-si-au-rupt-tricourile-de-pe-ei-s-au-pus-in-genunchi-de-bucurie-imaginile-care-fac-inconjurul-planetei_899084.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel