Marian Râlea a murit. AGERPRES, reacție dură după anunțul morții Magicianului

AGERPRES nu a difuzat niciodată abonaților Agenției Naționale de Presă vreo știre care să anunțe decesul actorului Marian Râlea Singurul material jurnalistic din data de 19.12.2017, care conține numele actorului, este fișa documentară aniversară a lui Marian Râlea, care împlinește pe 20.12.2017, 60 de ani, precizează agenția de știri. 

Având în vedere discuţiile din spaţiul public, ce au avut loc marți dimineaţă, privind moartea actorului Marian Râlea, AGERPRES a derulat o serie de verificări interne, în urma cărora a fost demonstrat faptul că materialul Agenţiei Naţionale de Presă dedicat abonaţilor este corect, acesta fiind de fapt o fişă documentară aniversară, cu titlul "Actorul Marian Râlea împlineşte 60 de ani", se precizează într-un comunicat al agenției.

Fişele documentare de acest fel sunt produse pe care agenţia le publică în mod regulat pentru a marca aniversări ale diferitelor personalităţi culturale.

Materialul de astăzi, 19 decembrie 2017, a apărut la ora 9:10 şi nu a mai suferit nicio modificare ulterioară.

Agerpres precizează că poate prezenta toate  detaliile tehnice care  au stat la baza verificării întreprinse de către agenție  referitoare la acest subiect, iar preluările greşite ale ştirii nu pot fi imputate Agenţiei Naţionale de Presă, mai precizează  comunicatul Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel