Manea anti-Boc. Guţă îi bate obrazul lui Băse

gutza1
gutza1

Interpreţii de manele Sorinel Puştiul, Nicolae Guţă şi Liviu Guţă sunt revoltaţi de intenţia Guvernului de a le impozita veniturile. Ei spun că impozitarea "atenţiilor" este "o prostie" şi  în campanii politicienii s-au folosit de muzica lor pentru a se apropia de electorat.

Mai mulţi interpreţi de manele au comentat afirmaţiile premierului Emil Boc potrivit cărora cântăreţii de manele vor trebui să plătească impozit pe veniturile obţinute, la fel ca orice alt cetăţean, normele de aplicare urmând să fie elaborate până la sfârşitul acestei luni.

"Nu ştiu pe unde să scoată cămaşa. Vor să ia impozite de ospătari, manichiuriste, doctori, poliţişti, pentru micile atenţii primite. E o tâmpenie, este o strategie foarte proastă. Oamenii ăştia (politicienii, n.r.) de ce nu au pus impozitarea şpăgilor când erau în campanii şi ne chemau să le cântăm ca să le vină oamenii să asculte discursurile lor. Aşa s-au folosit de noi. De ce au apelat la manelişti în campania electorală? Domnul Nicolae Guţă chiar a făcut o melodie, în campanie, despre Traian Băsescu. Atunci, de ce nu a făcut domnul Traian Băsescu discuţia despre impozitarea şpăgilor? Au avut nevoie de noi. Au avut nevoie de ajutorul nostru ca să strângă lumea (la mitingurile electorale, n.r.)", a spus Sorinel Puştiul.

Revoltat de afirmaţiile premierului este şi Nicolae Guţă, care, în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, a interpretat, împreună cu Roxana - Prinţesa Ardealului, melodia "Băsescu Preşedinte", o piesă foarte mediatizată pe posturile Etno TV şi Taraf TV, controlate de familia Prigoană.

"Se plătesc impozite pe şpagă? Ei vor să impoziteze bacşişul pe care-l primim la nunţi. Să-i impoziteze pe alţii, care au bani mai mulţi. Eu sunt în regulă", a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicolae Guţă, precizând că a cântat la sute de nunţi până în prezent.

La rândul său, Liviu Guţă a spus că el are carte de muncă şi plăteşte impozite. "Am o casă de producţie şi contractele pe care le fac le fac pe studioul meu de producţie. Plătesc impozite la stat. Mă sună oameni care vor să le cânt şi fac contract cu ei. Nu mi se pare o idee bună să pună impozite pe cadourile primite. Ar însemna să se impoziteze şi bacşişurile primite de ospătari, spre exemplu. Dar asta-i România", a declarat Liviu Guţă.

Mult mai scurt în declaraţii a fost Adrian Minune. "Respectăm decizia domnului Boc. Mergem înainte", a zis acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel