Mădălina Dobrovolschi, consiliera lui Iohannis, pozitivă la COVID-19. Mesaj DUR pentru români: Vom rămâne mult timp BLOCAȚI în pandemie

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mădălina Dobrovolschi, fosta consilieră a președintelui Klaus Iohannis și jurnalistă Realitatea PLUS, a anunțat că a avut COVID-19 și a transmis un mesaj dur la adresa multor români.

"Am avut și eu Covid. Au trecut ceva săptămâni de atunci. Alegerea mea a fost să trec discret prin acea perioadă... Am adunat însă câteva gânduri pe care aș vrea să le împărtășesc.

Deși am avut o formă ușoară, vă pot spune clar că nu s-a simțit ca o altă răceală sau gripă- stare febrilă deși nu aveam febră, oboseală permanentă, dureri musculare, tuse...și un soi de presiune psihică pentru că nu prea știi ce urmează. Cam în a treia zi mi-am pierdut gustul și mirosul, dar puteam să simt gusturile “de bază”, cele foarte puternice - sărat, dulce, amar... Sentimentul general era că mă aflam sub o cupolă de sticlă și apăsătoare dar și izolatoare de percepțiile normale", a scris Mădălina Dobrovolschi, pe pagina de Facebook. 

"Vom rămâne mult timp blocați în pandemie dacă vom continua să ne luăm rețetele de oriunde altundeva decât de la medic..."

"Ce vreau să vă spun? Când am simțit că e ceva în neregulă cu mine, am sunat un MEDIC. Nu un tâmplar, nu un instalator. Am urmat un tratament cu...medicamente, nu am fiert nicio buruiană prescrisă de un vraci online. Mi-am făcut analize de sânge, teste la plămâni într-un centru medical de suport covid...nu mi-am făcut astrograma să aflu dacă voi trece cu bine prin boală! Acum am un nivel bun de anticorpi, port în continuare mască, respect tot ce recomandă specialiștii și aștept să îmi vină rândul la vaccinare.

Nu credeți că am fi cu toții mai bine dacă i-am lăsa pe medici să fie medici și să ne facă sănătoși, pe avocați să fie avocați, pe preoți să fie preoți și în general, fiecare să își aibă rolul în societate în funcție de specializarea sa? Pandemia asta a calificat atâția “medici de tastatură” care și-au luat diploma pe facebook sau pe alte rețele de socializare. Și vom rămâne mult timp blocați în pandemie dacă vom continua să ne luăm rețetele de oriunde altundeva decât de la medic...", a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel