EXCLUSIV  Lună Plină în Berbec | Uranus în Taur zguduie tot ceea ce credeam

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Venus în Scorpion duce sentimentele și iubirea într-o zonă traumatizantă, iar Uranus în Taur zguduie tot ce credeam a fi stabil.

„Opoziția de astăzi dintre Venus din Scorpion și Uranus din Taur va pune pe jar multe persoane. De ce? Încă de la primele ore ale zilei, au apărut numeroare revelații referitoare la relațiile în care ne aflăm acum sau la cele încheiate de mult. Din păcate, revelațiile nu vor fi plăcute, ci chiar amare. Venus în Scorpion duce sentimentele și iubirea într-o zonă traumatizantă, neplăcută și din care cu greu ieși. Iar Uranus în Taur zguduie tot ce credeam noi stabil, serios sau sigur. Când cei doi sunt în opoziție, este ca și cum ar fi într-un meci de box între ce am simțit pentru o persoană și între ce sentimente trebuie să avem acum pentru ea.

Opoziția mai poate spulbera speranțele atunci când doar avem impresia că suntem într-o relație. Și cum Venus este reprezentanța femeilor, cu siguranță multe dintre acestea vor avea parte de conștientizări, treziri brusc din visare sau chiar de dorința de a rupe o legătură.

Fiind și Mercur în Scorpion, care va retrograda în curând, se vor declanșa trăiri și idei care dor la propriu. Și cum mâine vom avea și o Lună Plină în Berbec, destul de tensionată, cu greu ne vom stăpâni pornirile de a plânge sau de nu a scoate din noi tot patosul.

Fiți blânzi cu voi înainte de a merge la culcare! Va veni și dragoste celorlalți, dar mai întâi aveți nevoie să vă iubiți pe voi!”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel