EXCLUSIV  Lună Plină în Berbec | Uranus în Taur zguduie tot ceea ce credeam

Rodica Mitu / 13 oct 2019 / 20:35 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Venus în Scorpion duce sentimentele și iubirea într-o zonă traumatizantă, iar Uranus în Taur zguduie tot ce credeam a fi stabil.

„Opoziția de astăzi dintre Venus din Scorpion și Uranus din Taur va pune pe jar multe persoane. De ce? Încă de la primele ore ale zilei, au apărut numeroare revelații referitoare la relațiile în care ne aflăm acum sau la cele încheiate de mult. Din păcate, revelațiile nu vor fi plăcute, ci chiar amare. Venus în Scorpion duce sentimentele și iubirea într-o zonă traumatizantă, neplăcută și din care cu greu ieși. Iar Uranus în Taur zguduie tot ce credeam noi stabil, serios sau sigur. Când cei doi sunt în opoziție, este ca și cum ar fi într-un meci de box între ce am simțit pentru o persoană și între ce sentimente trebuie să avem acum pentru ea.

Opoziția mai poate spulbera speranțele atunci când doar avem impresia că suntem într-o relație. Și cum Venus este reprezentanța femeilor, cu siguranță multe dintre acestea vor avea parte de conștientizări, treziri brusc din visare sau chiar de dorința de a rupe o legătură.

Fiind și Mercur în Scorpion, care va retrograda în curând, se vor declanșa trăiri și idei care dor la propriu. Și cum mâine vom avea și o Lună Plină în Berbec, destul de tensionată, cu greu ne vom stăpâni pornirile de a plânge sau de nu a scoate din noi tot patosul.

Fiți blânzi cu voi înainte de a merge la culcare! Va veni și dragoste celorlalți, dar mai întâi aveți nevoie să vă iubiți pe voi!”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28