LIVETEXT: FCSB Steaua - Lazio, live în Europa League

FCSB a învins-o pe Lazio Roma cu scorul de 1-0 în șaisprezecimile de finală ale Europa League. Iată cum s-a desfășurat meciul: 

LIVESCORE: FCSB - Lazio 1-0. REZULTAT FINAL

Meciul se încheie. 

min 84. Dumnezeu este stelist în această seară! Mingea este scoasă de pe linia porții printr-un miracol chiar de un atacant al lazialilor, care a alunecat pe minge în momentul în care a vrut să înscrie. O ocazie cum rar se ratează în fotbal. 

min 82. Imediat, Gnohere a fost înlocuit cu Cristi Tănase. 

min 81. Gnohere are posibilitatea să scape singur cu portarul dar este ajuns din urmă de un fundaș italian. 

min 69. OCAZIE INCREDIBILĂ pentru FCSB ! Budescu are o pătrundere fulminată în careu, DRIBLEAZĂ și portarul dar încearcă să dea GOL cu călcâiul și RATEAZĂ

min 66. O nouă MARE OCAZIE de gol pentru Lazio. Basta, singur cu Andrei Vlad de două ori în aceeași fază, nu găsește o soluție pentru a-l învinge. 

min 61. MARE OCAZIE pentru Lazio. Felipe Anderson scapă singur cu Andrei Vlad, însă brazilianul ratează total șutul. Cea mai mare ocazie de gol din repriza secundă. 

min 60. O nouă superioritate numerică pe flancul drept al Stelei. Benzar însă, ratează total centrarea. Șansă bună pentru Steaua. 

min 59. Anderson, proaspăt intrat pe teren, încearcă să ajungă la o minge, dar Vlad îi ia fața. 

min 57. Steaua are o șansă bună pe o superioritate numerică. Din păcate, Budescu a încercat o pasă mult prea subtilă, iar Florin Tănase nu a mai ajuns la minge. 

min 56. Lazio forțează. Immobile și Anderson intră pe teren

min 53. Budescu este faultat dur. Din lovitura liberă executată, Steaua are din nou o mare ocazie de gol. Strakosha respinge in extremis două centrări succesive

min 48. Lazio forțează egalarea. Multe centrări succesive în careul lui Vlad.

min 46. Prima mare ocazie de gol a reprizei secunde. Caicedo lovește mingea cu capul, care trece periculos, peste poarta lui Vlad. 

La pauză, Pintilii, care avea cartonaș galben, este înlocuit de Teixeira. Dică nu vrea să riște. 

A început repriza secundă. 

Este pauză pe National Arena. Avantaj de un gol pentru FCSB la pauză. 

min 32. Gnohere o nouă mare ocazie de gol. Șutul trece puțin pe lângă poartă.

min 29 GOL STEAUA ! Gnohere a marcat ! Steaua deschide SCORUL. Budescu a dat o pasă genială, iar Gnohere a înscris după ce a scăpat singur cu portarul. 

min 24. MARE OCAZIE de gol pentru Lazio. Cea mai mare a meciului. Intervenție senzațională a portarului Andrei Vlad, după ce Caicedo a scăpat singur cu el. 

min 22. Intervenție bună pentru Andrei Vlad. Prinde un șut al lui Caicedo. 

min 20. Steaua presează și menține o posesie bună până în acest moment. Lazio încearcă să lovească pe contraatacuri rapide. 

min 14. MARE OCAZIE de gol pentru Steaua. Budescu dă o centrare șutată, iar un fundaș lazial respinge în ultimul moment din fața lui Dennis Man. 

min 11. Ocazie bună pentru Steaua. Portarul celor de la Lazio se ciocnește de un fundaș însă Florin Tănase nu poate profita de o minge bâlbâită de italieni. 

min 10. Portarul Andrei Vlad dă emoții după o pasă greșită, dar cei de la Lazio nu reușesc să fructifice un avantaj bun.

A început meciul. 

Echipele de start:

FCSB: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Lazio: Strakosha -  Bastos, Luis Felipe, Caceres, Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic, Lukaku - Nani, Caicedo

FCSB- Lazio: Din păcate pentru FCSB, Dică nu poate conta pe Alibec, care este accidentat. Conform anunțului lui Gigi Becali, în atac vor juca Florin Tănase și Gnohere.

Steaua - Lazio  Echipa italiană nu traversează o formă prea bună în Italia, având o serie de trei înfrângeri consecutive. Lazio nu se va putea baza astăzi pe mai mulți jucători: Di Gennaro, Marchetti, Marusic, Mauricio, Wallace, de Vrij. În schimb, românul Ștefan Radu este anunțat titular. 

FCSB - Lazio De cealată parte, de la reluarea campionatului, FCSB a reușit o victorie cu Gaz Metan Mediaș și un egal cu CFR Cluj.

Rămâneți pe DCNews. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel