Liga Campionilor: Jordi Alba (Barcelona) a suferit o recidivă a accidentării la coapsa stângă

Jordi Alba, fundaşul lateral al echipei FC Barcelona, a suferit o recidivă a accidentării sale la coapsa stângă, marţi seara, în meciul cu Slavia Praga (0-0), din Grupa F a Ligii Campionilor la fotbal, accidentare care l-a privat deja de cinci meciuri de la debutul acestui sezon, informează AFP. 

'Testele efectuate la finalul meciului au arătat că Jordi Alba a suferit o recidivă a accidentării sale la bicepsul femural de la coapsa stângă', a transmis 'Barca' într-un comunicat, fără să precizeze durata indisponibilităţii sale. Alba a fost înlocuit la pauză de Sergi Roberto. Internaţionalul spaniol s-a accidentat pentru prima oară la coapsa stângă pe 17 septembrie contra Borussiei Dortmund, în prima etapă a Ligii Campionilor.

FC Barcelona a terminat la egalitate cu Slavia Praga, 0-0, marţi seara, chiar pe Camp Nou, în Grupa F a Ligii Campionilor la fotbal. Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a fost titular la campioana Cehiei, a primit un cartonaş galben în min. 48 şi a fost înlocuit în min. 63 cu Josef Husbauer. Cea mai mare ocazie a catalanilor a fost bara lui Leo Messi, dar portarul ceh Ondrej Kolar a salvat buturile Slaviei în mai multe rânduri, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel