Sponsorul Petrolului Ploiești cere demisia președintelui clubului

Sponsorul clubului de fotbal din Liga a II-a, Petrolul Ploieşti, solicită demisia lui Marius Stan.

Sponsorul principal al clubului de fotbal din Liga a II-a, Petrolul Ploieşti, Veolia România, solicită, vineri, într-un comunicat de presă remis Agerpres, demiterea preşedintelui Marius Stan ca urmare a deciziei acestuia de a-şi depune candidatura la alegerile pentru primăria municipiului Galaţi.

"Veolia România solicită demiterea domnului Marius Stan din funcţia de preşedinte al clubului FC Petrolul Ploieşti după aflarea din surse media a informaţiei că acesta şi-a lansat candidatura pentru obţinerea unui al doilea mandat de primar al oraşului Galaţi. Această situaţie este în conflict direct cu valorile şi misiunea Veolia, care este apolitică, şi încalcă fragrant termenii parteneriatului încheiat în vara 2017. Prin parteneriatul cu Veolia, FC Petrolul Ploieşti şi-a propus reclădirea unui club puternic, care să reprezinte cu cinste comunitatea locală şi să ajungă cât mai repede acolo unde îi este locul: în prim-planul fotbalului românesc, pe baza unei creşteri sănătoase şi a unui mod de lucru profesionist, fair-play şi apolitic. Onestitatea, responsabilitatea, solidaritatea, respectul, formează baza performanţei pe care o aşteptăm şi o susţinem din partea unui preşedinte şi a clubului pe care îl reprezintă", se arată în comunicatul citat.

Petrolul poate rămâne fără bani

În cazul în care Marius Stan nu va fi demis din funcţie, grupul Veolia va întrerupe finanţarea clubului de fotbal prahovean. "Partenerul finanţator a solicitat în regim de urgenţă întrunirea AGA a FC Petrolul Ploieşti pentru revocarea domnului Marius Stan din funcţia de preşedinte al clubului şi stabilirea măsurilor necesare pentru următoarea perioadă. În caz contrar, Veolia România se va retrage din parteneriat. Partenerul finanţator continuă astfel misiunea adoptată, de a consolida încrederea în bunele practici, în etică şi corectitudine pentru FC Petrolul Ploieşti", se mai menţionează în comunicat.

În vârstă de 62 de ani, Marius Stan a fost instalat în funcţia de preşedinte al clubului Petrolul Ploieşti la sfârşitul lunii iunie 2019.

Fost primar al municipiului Galaţi în perioada 2012-2016, Marius Stan, şi-a lansat, astăzi, candidatura pentru un nou mandat din partea Partidului Împreună pentru Moldova. Stan va participa la scrutinul pentru desemnarea primarului municipiului Galaţi pe listele acestei formaţiuni politice care a fost înregistrată oficial abia în luna octombrie 2019, el fiind primul candidat care şi-a anunţat oficial intenţia de a se înscrie în competiţia electorală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel