Lazio-FCSB. Nicolae Dică, reacție nervoasă la conferința de presă

Nicolae Dică și Dragoș Nedelcu au participat la o conferință de presă înaintea meciului retur cu Lazio. Nedelcu a fost întrebat de către un jurnalist cum comentează criticile patronului, iar Dică a avut o reacție ușor nervoasă.

Nedelcu, fiind întrebat despre criticile pe care i le-a adus patronul, Dică a intervenit, afirmând: „El a jucat în turul cu Lazio și a făcut-o foarte bine, de ce trebuie să ne întoarcem acum 3 săptămâni, să scoatem în evidență un lucru negativ, să spui că a fost criticat? Ultima declarație a fost că era încântat de cum a jucat, de ce vorbim de declarația dinainte?!".

Chiar dacă Dică i-a preluat întrebarea, mijlocașul a oferit și el un răspuns: „Când am venit aici știam unde vin, știam că patronul își expune punctul de vedere și după părerea mea orice critică este binevenită, mă ajută să devin mai bun (...) Am mai jucat meciuri importante până acum, dar fiind o partidă eliminatorie pot spune că e cea mai importantă".

Dică are mare încredere în jucători

Cred că, în timp, această generație poate va ajunge unde a ajuns generația 2006. Și nouă ne-a trebuit timp pentru a face acea performanță. Am adus 12 jucători în vară, e nevoie de timp pentru a crea o echipă care să se lupte în Europa. Dar putem reuși (...) După rezultatul din tur, credem și mai mult că putem obține calificarea. Dăm totul mâine seară ca să reușim",  a declarat Dică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel