Lazio-FCSB. Ce note au primit jucătorii de la FCSB după umilința de pe Olimpico

FCSB a fost zdrobită în returul cu Lazio. Echipa lui Gigi Becali a pierdut cu 5-1, iar notele primite de către jucători reflectă foarte bine masacrul de pe Olimpico.

Cel mai bun jucător de pe teren al echipei antrenate de către Nicolae Dică a fost Harlem Gnohere, notat cu 6, iar cel mai slab, Andrei Vlad, notat cu 2 pentru prestația ezitantă.

Doar 4 jucători de la FCSB au primit notă de trecere în urma jocului cu Lazio. Pe lângă francezul Gnohere, Constantin Budescu, Lucian Filip și Florinel Coman, care l-a înlocuit pe Florin Tănase, au fost notați cu nota 5.

Dică, nota 3

Fundașii laterali Romario Benzar și Junior Morais au fost evaluați cu nota 4, iar axul central compus din Bogdan Planic și Valerică Găman, a fost notat cu nota 3. De asemenea, Bălașa, care a intrat în locul lui Găman, a avut o prestație mai bună decât fostul jucător al Astrei. Bălașa a primit nota 4.  Închizătorii Filipe Teixeira și Dragoș Nedelcu au fost notați cu nota 4, respectiv nota 3, iar Dennis Man, cu 4. Lucian Filip, care a intrat în locul lui Nedelcu a avut o prestație mai convingătoare, fiind notat cu nota 5.

De asemenea, prestația tehnicianului Nicolae Dică a fost evaluată cu nota 3 de Gazeta Sporturilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel