Lazio - FCSB. Becali, reacție după umilință: Mă retrag!

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a vorbit la cald după umilința din meciul cu Lazio. FCSB a fost spulberată la Roma cu 5-1.

"Cum adică au fost mai buni? În timpul meciului aveam sentimentul că vreau să spun că nu mai vreau să vorbesc despre fotbal toată viaţa mea. Am zis să vorbesc, dar să vorbesc la locul meu, cu bunul simţ. Deja nu ne putem compara cu ei, mi-am dat seama în seara asta. Niciodată nu am fost dezamăgit de fotbal ca în seara asta, niciodată! Vă promit eu, când va fi vorba de fotbal european, eu n-am să mai vorbesc. Voi vorbi cu voi, dar vă voi spune "nu ştiu". S-a demonstrat că eu nu ştiu fotbal şi, atunci, îmi văd de treaba mea. Am fost penibil prin ce am spus până acum, că suntem mai puternici de cât ei, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum. E diferenţă mare de clasă, de filosofie a fotbalului, de tot", a spus Becali, la câteva minute după meci, la Digi Sport.

[citeste si]

Omul de afaceri a adus în discuţie meciurile cu Real Madrid şi Chelsea, din trecut, dar nici acelea nu l-au făcut să aibă un asemenea discurs. Evident, criticile la adresa jucătorilor nu au mai venit, pentru că diferenţa de valoare a fost mult, mult prea mare: "Am mai jucat şi cu Real Madrid şi cu Chelsea, dar în seara asta noi am fost jaloane. Asta e, e diferenţă prea mare. N-am jucat nimic! Făceau ce voiau ei şi au fost aceeaşi jucători ca la Bucureşti. Asta înseamnă lipsă de bărbăţie. Vă promit, când o să fie vorba de fotbal european, eu nu mai vorbesc. Cu echipa asta n-ai ce să mai faci! Ca să nu mai vorbesc prostii, tac din gură", a adăugat Becali, scrie Prosport.

Becali a mai transmis că e atât de dezamăgit încât nu va mai efectua niciun transfer. Finanțatorul FCSB a mai transmis că, după ”batjocura” din această seară, îi trec multe gânduri. ”Poate mă retrag din fotbal” a mai spus Becali care a adăugat că dacă în maxium doi ani nu va reuși să scoată bani din fotbal, va lua acestă decizie radicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel