Harlem Gnohere, lăudat în presa din Belgia după FCSB - Lazio

Harlem Gnohere (www.SteauaFC.com
Harlem Gnohere (www.SteauaFC.com

Fotbalistul francez Harlem Gnohere este remarcat de presa belgiană după ce a marcat golul victoriei lui FCSB în meciul de joi, cu Lazio.

Site-ul radioteleviziunii RTBF îi dedică un articol atacantului supranumit "Bizonul", care a jucat timp de cinci ani la echipe mici din Belgia, ca Virton, Charleroi, Mouscron sau Mons. Francezul "e astăzi unul dintre cei mai prolifici atacanţi din campionatul României. În două sezoane şi jumătate, Harlem Gnohere a înscris aproape cincizeci de goluri, în toate competiţiile, în tricoul celor două mari echipe din Bucureşti, Dinamo şi Steaua (FCSB - n. r.)", scrie site-ul despre jucătorul care pe 21 februarie va împlini 30 de ani.

Gnohere, monitorizat de mai multe cluburi din Europa


Articolul aminteşte că atacantul a marcat în acest sezon de patru ori în Europa League şi de 12 ori în campionat, fiind golgheterul Ligii I, iar aceste evoluţii au atras atenţia a numeroase cluburi.

În urmă cu câteva zile, Gnohere a declarat pentru ziariştii belgieni din grupul Sudpresse: "Doresc să joc în continuare în Europa. Familia mea locuieşte şi acum la Charleroi, iar dacă aş avea ocazia să mă întorc într-o zi acolo, ar fi ca şi cum m-aş întoarce acasă. Clubul acesta face parte din mine! Îl iubesc atât de mult încât nu aş putea niciodată să joc pentru Standard, de exemplu..."

Charleroi face un campionat foarte bun şi este pe locul 2, când mai sunt patru etape din sezonul regulat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel