Gabriel Enache, transfer în Rusia. Super contract la Rubin Kazan

Gabriel Enache s-a despărțit joi de FCSB și și-a găsit rapid altă echipă. Azi va pleca în Rusia pentru a semna cu Rubin Kazan.

Impresarul lui Enache, Anamaria Prodan, a dezvăluit salariul pentru care jucătorul va evolua la ruși. Aceasta a menționat că fotbalistul va câștiga mult mai mult decât la Becali, unde încasa lunar 16.000 de euro, adică aproape 200 de mii de euro pe sezon.

Transferat de la Astra la FCSB pentru 500.000 de euro, aventura jucătorului în vârstă de 27 de ani se încheie după 2 ani petrecuți la echipa lui Gigi Becali. În toată această perioadă, extrema dreaptă reprofilată în fundaș dreapta, a fost cel mai criticat jucător de către finanțator.

Enache a explicat evoluțiile modeste: „Mi-am reproșat de foarte multe ori că am fost slab psihic și poate nu eram sută la sută concentrat la fotbal. S-au spus multe lucruri negative pentru mine, dar am trecut peste ele și am încercat să nu mai bag foarte mult în seamă."

Enache va juca pe aproape de trei ori mai mulți bani

„Enache nu e unul dintre jucătorii care trage cu dinții de contract. A ajuns la concluzia că, decât să fie oaia neagră a echipei, mai bine se desparte de club și rămâne prieten cu toată lumea. S-au adunat foarte multe, de fiecare dată când nu mergea ceva era de vină Enache. Toată lumea a fost OK știind că băiatul merge să câștige bani mult mai mulți decât la Steaua", a dezvăluit Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Gabriel Enache va semna pentru un contract de 45.000 de euro pe lună la Rubin Kazan, adică 540.000 de euro pe sezon, informează Gazeta Sporturilor.

Rubin Kazan ocupă locul 11 în campionat, după 20 de etape.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel