”KIDS Arena” - FRF a anunțat câți copii vor fi pe stadion la meciul cu Norvegia

George Pușcaș cu copiii în tribune. foto: FRF
George Pușcaș cu copiii în tribune. foto: FRF

România întâlnește Norvegia în etapa a 8-a din grupa F, pe Arena Națională, dar tricolorii vor fi nevoiți să joace fără spectatori, deoarece UEFA ne-a penalizat, după incidentele de la meciul cu Spania.

Federația a găsit o portiță și echipa națională va avea suporteri la meciul cu nordicii. Tricolorii vor fi susținuți de copii. Dacă până vineri erau înscriși 8.000 de copii, FRF a anunțat faptul că peste 15.000 de copii s-au înscris deja pentru a susține România, din tribune, la meciul cu Norvegia.

Aceștia provin din peste 15 județe ale României, din Timiș până la Suceava, din Constanța la Bihor și de la Neamț la Călărași și Buzău.

Termenul limită pentru a se putea înscrie este miercuri, 9 octombrie, la miezul nopții. Adresa de e-mail la care copiii se pot înscrie este [email protected].

Partida dintre România și Norvegia se va juca pe 15 octombrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională. În urma numeroaselor solicitări care vizează prelungirea teremenului de înscriere, noua data limită pentru trimiterea solicitărilor de access gratuit este 9 octombrie, până la finalul zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel