Kate Middleton și Prințul William au publicat fotografia de Crăciun alături de copiii lor. Marele lor SECRET, aflat acum

Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge

Ducii de Cambridge, William și Kate, au prezentat felicitarea de Crăciun 2021. Unde a fost realizată fotografia

Prințul William și Kate Middleton au prezentat felicitarea de Crăciun. Cei doi au publicat pe pagina oficială de Instagram o fotografie cu ei, alături de cei trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Fotografia, difuzată vineri pe reţelele de socializare de biroul de presă de la reşedinţa lor oficială, Palatul din Kensington, îi prezintă pe cei doi duci de Cambridge care zâmbesc alături de copiii lor, îmbrăcaţi în ţinute lejere de vară, într-o imagine de familie.

"Suntem încântaţi să împărtăşim o nouă imagine cu familia noastră, care va apărea pe felicitarea de Crăciun din acest an", au scris ducii de Cambridge pe reţelele de socializare

Un purtător de cuvânt al cuplului princiar britanic a dezvăluit că fotografia a fost realizată în timpul unei vacanţe în Iordania de anul acesta, fără să precizeze însă perioada exactă în care a avut loc călătoria ducilor de Cambridge.

Ce DIETĂ ciudată ține Kate Middleton. Meniul Ducesei seamănă cu unul de spital

Secretul Ducilor de Cambridge. Locuința secretă, primită de la Regina Mamă

Nu multe fotografii există cu reședința pe care o preferă cei doi atunci când au nevoie de câteva clipe de liniște. Prințul George și Prințesa Charlotte au fost crescuți în casa din Norfolk, conacul Anmer, însă reședința oficială a cuplului este Palatul Kensington, aflat în vestul Londrei.

Totuși, fanii lor nu știu că Prințul William și Kate Middleton se mai bucură de o vilă cu trei dormitoare, care se află pe domeniul Castelului Balmoral din Scoția. O singură fotografie există cu reședința, în care este prezentat doar exteriorul. Nimeni nu știe cum a fost decorată locuința respectivă.

Locuința ar fi fost primită de către Prințul William din partea străbunicii sale, Regina Mamă, cu puțin timp înainte ca aceasta să moară, în anul 2002. Regina Elisabeta își petrece mult timp la reședința de vară de la Balmoral, dar și alte rude ale sale preferă destinația respectivă.

Între timp, Prințul William, Kate Middleton, dar și cei trei copii, pot să meargă la reședința pe care o dețin atunci când vor să petreacă timp separat de restul familiei sau își doresc să se relaxeze. Aceștia frecventează locația respectivă încă de când erau studenți, potrivit The Sun.

Kate Middleton i-a luat locul Reginei Elisabeta. Imaginile momentului de la Casa Regală

Prințul William, relație secretă și online cu o artistă CELEBRĂ. Un expert regal l-a dat de GOL

Detalii surprinzătoare au ieșit la iveală despre Prințul William și trecutul său. 

Deși este căsătorit cu Kate Middleton din 2011, puțini sunt cei care-și amintesc relațiile pe care le-a avut fiul Prințului Charles înainte să o cunoască pe Ducesa de Cambridge. 

Un biograf regal a făcut dezvăluiri picante în cartea autorului Christopher Andersen, "Brothers and Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan" și, conform lui, Prințul William a avut o relație... online cu femei faimoase și iubite de publicul din întreaga lume.

Ei bine, este vorba despre nimeni alta decât Britney Spears, dar şi de nepoata fostului preşedinte George W Bush, Lauren Bush.

Citește mai departe pe AICI

Cum se înțeleg, de fapt, Kate Middleton și William. Fedrizzi: Lucrurile devin un pic problematice

Cei doi Duci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louise.

Dincolo de relația lor pe care mulți o admiră și o văd perfecte, astrele oferă detalii neașteptate despre cei doi. 

Kate Middleton este Capricorn, iar Prințul William este Rac, tocmai de aceea, potrivit astrologului Michelle Fedrizzi, Ducele și Ducesa de Cambridge au o compatibilitate solidă.

Maria Ciobanu, pensie UMILITOARE în România. Cât îi dă America, după ce și-a luat cetățenia. Suma te va uimi

Prințul William este motivat de Kate Middleton

"Kate îl motivează pe William cu Soarele ei în Capricorn și Soarele lui în Rac. Cei doi se înțeleg unul pe celălalt la un nivel intelectual profund și la nivel emoțional, având amândoi Luna în Rac", a spus Michelle Fedrizzi.

În plus, William are Mercur în Gemeni, iar Kate în Vărsător, ceea ce indică faptul că amândoi sunt pe aceeași lungime de undă și gândesc la fel.

Fedrizzi explică, de asemenea, că asemănarea lor intelectuală oferă stabilitate Familiei Regale.

"Ei îi ajută pe oameni să vadă lucrurile diferit și ar putea fi cei care vor reuși să extindă ideile și chiar să aducă un echilibru, fiind împăciuitori sau mediatori în familie atunci când lucrurile devin un pic problematice", a adăugat ea, arată yahoo.com

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel