''Jumanji: The Next Level'' - debut spectaculos în box-office VIDEO

Filmul ''Jumanji: The Next Level'' a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american.

Filmul "Jumanji: The Next Level" a detronat liderul de săptămâna trecută - animaţia "Frozen II" - şi a debutat pe prima poziţie în box-office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, informează AFP, preluat de Agerpres.

Acest lungmetraj de aventuri, al doilea sequel al filmului "Jumanji" (1995) lansat după "Jumanji: Welcome to the Jungle" (2017), ce spune povestea unor adolescenţi care se pierd într-un joc video, cu Dwayne "The Rock" Johnson şi Jack Black printre protagonişti, a obţinut încasări de 60,1 milioane de dolari de vineri până duminică în Statele Unite şi Canada.

"Frozen II" - pe 2

Filmul animat "Frozen II", care a petrecut trei săptămâni pe primul loc în box-office-ul nord-american, a pierdut poziţia de lider şi a coborât pe locul al doilea. Această peliculă produsă de studioul Disney a obţinut încasări de 19,1 milioane de dolari în weekendul trecut şi de 366,5 milioane de dolari în box-office-ul intern în patru săptămâni de proiecţii.

Realizată într-un registru complet diferit, comedia poliţistă "Knives Out", cu Daniel Craig, Jamie Lee Curtis şi Chris Evans, a pierdut o poziţie şi a coborât pe locul al treilea. Acest film, ce prezintă o anchetă rocambolescă, demarată după decesul unui scriitor octogenar, autor de romane poliţiste, a obţinut încasări de 9,2 milioane de dolari de vineri până duminică.

VIDEO Jumanji: The Next Level Trailer

Filmul "Richard Jewell", regizat de legendarul Clint Eastwood, a debutat pe poziţia a patra în box-office-ul din America de Nord, cu încasări de 5 milioane de dolari. Acest thriller este inspirat din povestea reală a unui fost poliţist american, considerat iniţial un erou după ce a găsit un rucsac în care se afla un dispozitiv exploziv în timpul Jocurilor Olimpice de la Atlanta din 1966, apoi bănuit - în mod eronat - că ar fi fost autorul acelei tentative nereuşite de atac terorist.

Filmul "Black Christmas", al doilea remake al unui film horror canadian, ce prezintă o crimă comisă într-o frăţie universitară, a debutat pe locul al cincilea în acest clasament, cu încasări de 4,4 milioane de dolari.

Top 10 complet

Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6 - "Ford v Ferrari": 4,1 milioane de dolari (98,2 milioane de dolari în cinci săptămâni)

7 - "Queen & Slim": 3,6 milioane de dolari (33,1 milioane de dolari în trei săptămâni)

8 - "A Beautiful Day in the Neighborhood": 3,3 milioane de dolari (49,3 milioane de dolari în patru săptămâni)

9 - "Dark Waters": 2 milioane de dolari (8,8 milioane de dolari în patru săptămâni)

10 - "21 Bridges": 1,2 milioane de dolari (26,3 milioane de dolari în patru săptămâni).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel