Jocurile Olimpice 2018. Accidentare teribilă la schi

Christopher Delbosco, participant al probei de schicross, a suferit o accidentare teribil, în urma căruia s-a ales cu patru coaste fracturate, o contuzie pulmonară și o fractură stabilă de bazin.

Canadianul Christopher Delbosco, victima unei căzături impresionante miercuri, în timpul probei de schicross din cadrul concursului olimpic de schi acrobatic (freestyle) al JO 2018, a suferit o fractură de bazin, pe lângă alte leziuni, a anunţat joi echipa olimpică a Canadei, citată de AFP.

Medicii Comitetului olimpic canadian au confirmat, în urma examenelor la care a fost supus sportivul, că Delbosco are patru coaste fracturate, suferind totodată o contuzie pulmonară şi o fractură stabilă de bazin. El se află în continuare sub observaţie la spital, iar starea sa este stabilă, a precizat Team Canada pe contul său de Twitter.

Un alt sportiv și-a fracturat tibia



Canadianul s-a accidentat miercuri, în timpul evoluţiei sale din optimile de finală, după ce s-a dezechilibrat în aer şi a căzut de la o înălţime de câţiva metri.

Concursul respectiv a fost marcat, de asemenea, de accidentarea francezului Terence Tchiknavorian, evacuat de pe pistă pe tragă şi transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu o fractură de tibie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel