EXCLUSIV  ISJ Arad. Ce nu spune nimeni despre Violeta Varga ar trebui să dea de gândit

Facebook a luat foc după o știre apărută în presa locală despre Violeta Varga. Un ziar local a nimicit-o pe noua inspectoare de la ISJ Arad. Jurnaliștii au numit-o "pisi" sau "iepuraș Playboy". De ce? Doar pentru că are botox și pozează provocator.

Jurnaliștii i-au preluat imaginile postate pe Facebook și au spus că nu este posibil ca o femeie care se lasă fotografiată cu bustul la vedere, este machiată excesiv și folosește mult Photoshop să fie inspectoare școlară  pe "educație permanentă"! Nu! După postările multor români de pe Facebook și, mai ales, după multe comentarii ale jurnaliștilor chiar din presa națională, se poate trage o singură concluzie: Violeta Varga este demnă doar de filme deocheate. Aaaa, și să nu uităm, mai este și iubita fratelui actualului prefect de Arad, Florentina Horgea. Mai mult decât atât, este susținută de PSD. Conform multor comentarii de pe Facebook, punând cap la cap aceste "calități", din start, Violeta Varga trebuie cruficată, dată afară din învățământ sau din țară... Nimeni nu i-a dat nicio șansă. Toți s-au oprit la botox. N-au mai văzut nimic decât o pereche de sâni și niște fotografii în care apare extrem de provocator.

Nu spune nimeni că Violeta Varga merită postul pe care îl ocupă. Nu sunt competentă să spun acest lucru. Nu are CV-ul la vedere, de altfel, ca mulți alți români. Violeta Varga are totuși o facultate și un master. Poate a participat și la anumite proiecte dedicate învățământului. Vom vedea mai multe detalii când își va publica CV-ul.

Care este problema dacă își editează pozele pe care le pune pe Facebook? Ce legătură are faptul că are botox și se machiază mult mai mult? Cine stabilește când este prea mult? Și femeile cu bustul generos citesc, merg la facultate, studiază etc. În altă ordine de idei, pozele pe care le-a pus pe Facebook le-a făcut înainte de a fi inspectoare la ISJ Arad. Și le-a făcut la ea acasă, la petreceri private, nu în școală. Acum a șters contul de Facebook. Repet: poate nu merită să fie în funcția pe care o ocupă. Dar poate ar fi mai bine să ne luăm de CV-ul ei, dacă va fi cazul, decât să ne luăm de faptul că se pozează cu sânii la vedere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel