ISJ Arad. Cum arată inspectoarele care i-au luat locul Violetei Varga

După scandalul de la ISJ Arad cu Violeta Varga, pe funcția de inspector școlar pentru educație permanentă a fost detașată profesoara Camelia Ioana Moler.

(w670)

Camelia Ioana Moler

De asemenea, pe funcția de inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație este detașată în interesul învățământului, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2017-2018, profesoara Margareta Mocuța Crișan.

(w670)

Margareta Mocuța Crișan

"Precizăm că doamnele profesor Camelia Moler și Margareta Mocuța Crișan au depus la secretariatul ISJ Arad CV, documente în susținerea CV-ului și acord scris privind ocuparea funcțiilor vacante menționate, conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar din inspectoratele şcolare, aprobată prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificările și completările ulterioare", a transmis Inspectoraul Școlar Județean Arad.

Amintim că Violeta Varga și-a dat demisia din funcția de inspector școlar, la doar o zi după numire după ce în presă au apărut cu ea fotografii în ipostaze atrăgătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel