Intervenție polițiști caz Caracal - Alexandra Măceșanu. Acuzații GRAVE: Au așteptat ca interlopul Oacă 'să vină să ia niște fete' din casa lui Dincă

Polițistul destituit din Caracal, Dan Dumitrescu, a făcut acuzații extrem de grave la adresa fostului adjunct de la IPJ Olt, Nicolae Alexe, cu privire la modul în care polițiștii au așteptat în fața casei lui Dincă până la ora 6 dimineața pentru a o salva pe Alexandra Măceșanu.

Dan Dumitrescu spune că i-a auzit pe oamenii din zona casei lui Gheorghe Dincă cu privire la Nicolae Alexe, care nu i-a lăsat pe polițiști, inclusiv pe polițistul Constantin Pistol cel care a condus operațiunea în acea noapte, să intervină mai repede pentru a o salva pe Alexandra Măceșanu. Nicolae Alexe le-ar fi spus  polițiștilor că  trebuie să aștepte până când interlopul Oacă 'să vină să ia niște fete' din casa lui Dincă, potrivit România TV. Aceste acuzații vin în contradictoriu cu ceea ce a declarat fostul adjunct de la IPJ Olt, Nicolae Alexe, care spunea că procurorul Cristian Popescu nu i-a lăsat pe polițiști să intre în casa lui Dincă mai repede de ora 6 dimineața și că el a dat ordinul ca să intervină mai repede polițiștii.

Amintim faptul că Nicolae Alexe, fostul adjunct din IPJ Olt,  cel care a trimis imaginea cu autoturismul lui Dincă afaceristului Rădoi pentru a identifica posesorul maşinii, s-a prezentat în data de 3 septembrie la Secția de anchetare a magistraților. Acesta a fost audiat în dosarul pentru abuz în serviciu, deschis de procurorii structurii în cazul crimelor din Caracal. Procurorii Secţiei pentru anchetarea magistraţilor au început urmărirea penală in rem.

VEZI ȘI Cazul Caracal - Audieri SIIJ. Violeta Mirea, șefa de post care a trimis părinții Alexandrei Măceșanu acasă, urmărită penal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel