Inter Milano, prima echipă calificată în finala Ligii Campionilor. Victorie contra lui AC Milan şi la retur

Facebook UEFA
Facebook UEFA

Inter Milano s-a impus şi în returul cu AC Milan şi s-a calificat în finala Ligii Campionilor. 

Singurul gol al meciului a fost marcat de Lautaro Martinez, în minutul 74. La general a fost 3-0 pentru Inter, asta pentru că în meciul tur nerazzurii s-au impus cu 2-0. 

A doua semifinală se dispută miercuri, 17 mai 

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, cunoscut pentru inspiraţiile sale tactice care s-au întors uneori împotriva lui în meciurile mari, a promis marţi că "nu va gândi prea mult" înaintea partidei de miercuri cu Real Madrid, semifinala retur a Ligii Campionilor, relatează AFP.

"Veţi vedea mâine, nu pot să vă spun acum, altfel Carlo (Ancelotti) va... Dar nu va fi nimic special, mâine nu voi mai gândi prea mult, vă asigur, băieţi. Nu trebuie să facem nimic diferit de ce am făcut în trecut, doar să încercăm să fim mai fluizi, dar ştim că adversarii noştri au şi ei armele lor", a spus Guardiola.

"Avem un plan de joc pe care trebuie să-l executăm ceva mai bine decât în tur. Vom încerca să ne creăm mai multe ocazii şi să facem astfel încât jucătorii noştri din faţă să primească mingea în situaţii mai bune (...) Dar ne aşteptăm să întâlnim cel mai puternic dintre adversarii posibili în ultimii ani", a spus tehnicianul spaniol.

El a opinat că moştenirea sa nu depinde de câştigarea Ligii Campionilor cu City.

"Moştenirea mea este deja excepţională, cu adevărat. Dar nu suntem atât de proşti încât să nu ne dăm seama de importanţa meciului de mâine datorită competiţiei, a adversarului nostru, din multe motive. Dar le-am spus jucătorilor să o trăiască ca pe o oportunitate uriaşă, să profite de moment, de şansa incredibilă pe care o avem să fim aici. Totul este în mâinile noastre, totul depinde de noi, nu trebuie să facem lucruri excepţionale, doar să fim noi înşine şi să câştigăm un meci pentru a fi în finală", a spus Guardiola.

În tur, Real Madrid şi Manchester City au remizat pe Santiago Bernabeu, scor 1-1, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel