În timp ce Cîțu vorbea la ședința în care se vota Guvernul, mai mulți politicieni au făcut un gest care nu s-a văzut la TV / foto

În timp ce Florin Cîțu vorbea la ședința în care se vota noul Guvernului, mai mulți politicieni au făcut un gest care nu s-a văzut la televizor.

Aceștia au ridicat în mână ”Cartea Neagră a lui Cîțu”. ”Cea mai bună propunere a lor pentru funcția de premier este cel mai prost ministru al finanțelor pe care l-a avut România. Florin Cîțu are deja renumele de „Gropar al economiei naționale”. Nominalizarea sa pentru funcția de premier pare mai degrabă un act de sinucidere politică a partidelor din Coaliția pierzătorilor”, transmitea PSD despre Florin Cîțu.

Imaginile le găsiți în galeria foto de mai sus.

Orban a precizat că din totatul de 465 de parlamentari, 455 sunt validați, iar în sală sunt prezenți 363.

Pe ordinea de zi se află prezentarea Programului şi a Listei Guvernului de către candidatul desemnat pentru funcţia de prim-ministru, dezbateri asupra Programului şi Listei Guvernului și votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra Programului şi a întregii Liste a Guvernului.

Camera Deputaţilor şi Senatul, în şedinţă comună, aprobă prin vot, un singur vot, Programul şi întreaga Listă a Guvernului, şi acordă încredere Guvernului cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor. Votul este secret şi se exprimă prin bile.

Toți cei 18 miniștri propuși au primit aviz pozitiv în comisiile parlamentare de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel