Imn pentru eliberarea lui Gigi Becali: Lăsați-l în libertate - Video

După ce, în urmă cu șase ani, un lugojean l-a portretizat pe Gigi Becali într-o icoană, în locul lui Moise, acum, un alt român a compus un imn, în care solicită eliberarea latifundiarului din Pipera din închisoare.

Videoclipul care conține mai multe imagini cu Gigi Becali și are ca fundal sonor imnul compus special pentru eliberarea acestuia, circulă deja de câteva zile pe rețelele de socializare, scrie redeșteptare.ro.

Textul şi interpretarea aparţin lui Nelu Ciulin şi se vor a fi un apel la eliberarea "nevinovatului". "Daţi-i drumul lui Becali/pentru că-i nevinovat/Ne-a făcut atâta bine/drept răsplată l-aţi legat/ Lăsați-l în libertate/știți și voi că n-a greșit/Vinovații să plătească/pentru tot ce n-au plătit" este refrenul piesei.

De altfel, în urmă cu șase ani, Niţu Roman din Lugoj, judeţul Timiş, a pictat un tablou de dimensiuni impresionante, a cărei temă este "Traversarea Mării Roşii (Eliberarea poporului evreu)", cu Gigi Becali în locul lui Moise, văzut ca un eliberator. Un alt tablou a fost realizat înainte cu două săptămâni de suspendarea lui Băsescu, în care Becali asistă imparțial cum Băsescu îl pedepseşte pe Tăriceanu pentru răul făcut românilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel