Iliescu, despre revenirea lui Năstase în PSD: De ce nu? Sigur!

ponta-iliescu-nastase dece
ponta-iliescu-nastase dece

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este sigur că după ce va fi eliberat din penitenciar, fostul premier Adrian Năstase își va găsi locul în rândul social-democraților.

Întrebat de jurnaliști dacă Năstase poate reveni în PSD după ce va fi pus în libertate, Iliescu a răspuns: ”De ce nu? Sigur!”.

Fostul președintele opinează că este prematur să se vorbească despre o întoarcere a lui Năstase chiar la primul Congres PSD, reluându-și funcția de președinte al Consiliului Național, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă revenirea lui Năstase în PSD se va face la acest Congres din aprilie, Iliescu a spus: ”Poate, nu ştiu. De ce să facem speculaţii?”.

”E un om cu merite pe care nimeni nu le poate contesta şi cu calităţi deosebite. Nu-s mulţi politicieni în această ţară care să aibă pregătirea, orizontul, experienţa unui om ca Năstase. Vor judeca fiecare aşa cum trebuie”, a spus Iliescu.

Adrian Năstase a fost adus, luni dimineaţă, de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Bucureşti, care urmează să ia o decizie definitivă privind cererea acestuia de eliberare condiţionată după executarea unei treimi din pedeapsa de doi ani de închisoare primită în dosarul "Trofeul calităţii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel