Icre de post. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească în Postul Crăciunului

Ema Apostu / 09 dec 2019 / 09:09 Salveaza PDF Comentarii

Icre de post. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească în Postul Crăciunului. Icrele de post reprezintă un preparat ideal în această perioadă. Iată cum se prepară.

Ingrediente:

1 ceaşcă de griș, 3 ceşti suc dulce de roşii, 1 ceaşcă de ulei, 1 ceapă, sare, piper

Cum se prepară

 

Icre de post. Punem la fiert sucul de roşii la un foc mic să clocotescă, peste care turnăm grișul în ploaie, amestecând cu grijă pentru a nu se forma cocolașe, scrie crestinortodox.ro. După ce grișul a crescut, luăm vasul de pe foc şi lăsăm să se răcească.

Icre de post. După ce s-a răcit, adăugăm puţin ulei, frecăm până se încorporează, procedând aşa, până terminăm întreaga cantitate de ulei. La sfârşit, punem ceapa dată pe razătoarea mică sau tocată mărunt, potivim de sare şi piper după gust.

Vezi și: Musaca de post cu cartofi și ciuperci. Rețeta care nu are cum să nu-ți placă

Piure de cartofi cu usturoi, de post. Nu există o mâncare mai bună, în Postul Crăciunului!

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29