Ianis Hagi a marcat pentru Rangers în Europa League. Mesaj pentru colegii săi

Facebook FC Rangers
Facebook FC Rangers

Ianis Hagi a marcat pentru Glasgow Rangers în Europa League, contra celor de la Brondby. 

Glasgow Rangers a jucat joi seara, în deplasare la Brondby, în etapa a 4-a a Europa League, fără Ianis Hagi între titulari. Românul a intrat în minutul 56, când scoțienii erau conduși, și a reușit să marcheze golul egalizator, care o menține pe Rangers în cursa calificării.

Danezii au deschis scorul pe final de repriză, Leon Balogun marcând în proprie poartă (1-0, min. 45). Ianis Hagi a fost trimis pe teren în minutul 56, de Steven Gerrard, înlocuindu-l pe Scott Arfield. Internaționalul român a marcat golul egalizator după 21 de minute. Acesta a primit o pasă de la Ryan Kent în careu, de unde a șutat din prima, pe jos, învingându-l pe portarul Mads Hermansen.

A fost primul gol înscris de Ianis Hagi în sezonul actual de Europa League, el mai având două reușite, câte una în campionat și în Cupa Ligii Scoției.

Rangers, ocupă locul 3 în grupa A, cu 4 puncte, după remiza obținută în Danemarca. Pe 2 sunt cei de la Sparta Praga, tot cu 4 puncte. Cehii, cu Florin Niță titular, au pierdut joi seara, în deplasare la Lyon, cu 3-0, francezii având maxim de puncte, după cele 4 etape, scrie Mediafax.

Mesaj pentru colegi după meci 

”Cred că mentalitatea noastră trebuia să fie alta, mai bună, încă de la început. Suntem Rangers și trebuia să venim aici și să încercăm să câștigăm.

Nu trebuia să așteptăm până în repriza secundă să ieșim mai mult la atac”, a spus Ianis Hagi, potrivit The Scottish Sun.

După remiza obținută în Danemarca, Rangers a ajuns la patru puncte acumulate în patru partide și este pe locul trei în grupa A din Europa League, la egalitate cu ocupanta poziției secunde, Sparta Praga, învinsă, cu Florin Niță în poartă, de Lyon în această rundă, 0-3.

Formația franceză este liderul grupei, cu 12 puncte, în timp ce Brondby este ultima clasată, cu două puncte, scrie digisport.ro.

Mijlocaşul român a sosit la Glasgow Rangers în ianuarie 2020, de la formaţia belgiană KRC Genk, mai întâi sub formă de împrumut pe şase luni, înainte ca scoţienii să-l transfere definitiv. El este legat prin contract de campioana Scoţiei până în 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel