Hilde Brandl, PNL, acuzații de trădare după Trade Winds

Hilde Brandl, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri PNL-București, a trimis presei un comunicat după evenimentul Trade Winds, organizat de Ambasada SUA la București. O delegație din care făceau parte sute de reprezentanți ai unor companii americane a avut miercuri întâlniri de afaceri și cu reprezentanți ai guvernului de la București.

"Intenția ministrului de Finanțe, Ionuț Mișa de a introduce o așa-zisă taxă de solidaritate demonstrează eșecul guvernării socialiste la mai puțin de un an de la preluarea puterii", anunță Hilde Brandl, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri PNL-București, într-un comunicat de presă difuzat de partid.

"Să nu uităm că această intenție vine după ce socialiștii au crescut deja accizele la carburanți și după ce au luat de la companiile deținute de stat inclusiv banii de investiții de anul viitor. Practic, asistăm la un proces de prăduire controlată a companiilor de stat și private și a cetățenilor simpli. Cu toții suferă din cauza unei inflații galopante, a creșterii ratelor și a prețurilor la energie, gaze naturale, alimente și servicii", spune Brandl.

Liderul liberal amintește că cea mai mare parte a promisiunilor din campanie pentru acest an nu s-au realizat, și nici nu se vor realiza.

"Au promis impozit zero la salariile mai mici de 2.000 de lei, creșteri salariale la profesori și medici, impozit zero pentru medici, o lege unitară a pensiilor, TVA zero la vânzarea de locuințe, eliminarea CASS pentru pensionari și multe multe altele ce ar fi trebuit îndeplinite în 2017. În locul acestor creșteri au crescut fiscalitatea! În campanie au promis o scădere a fiscalității cu 4.25%, însă în loc oferă taxe mai mari", atrage atenția Brandl.

"Să anunți această taxă exact în ziua în care la Bucureti sunt peste o sută de oameni de afaceri cu portofolii de zeci de miliarde de dolari reprezintă pur și simplu un act de trădare a interesului național", mai spune liderul liberal.

"Totuși, chiar prima întrebare pe care și-o pun românii este alta: cu cine să fim solidari? Cu cei care susțin neplata prejudiciilor stabilite de judecători? Cu fiicele și nepoatele angajate în ministere? Cu lacul Belina?", spune Brandl.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel