Hilde Brandl: România fără reprezentant la săptămâna IMM-urilor. Ilan Laufer a uitat

Hilde Brandl transmite un semnal de alarmă. Ea spune că România nu va avea nici un reprezentant la Săptămâna IMM-urilor la Comisia Europeană, pentru că ministrul Ilan Laufer ar fi uitat să organizeze un concurs pentru desemnarea reprezentanților țării noastre. 

“România nu va avea niciun reprezentant la Săptămâna IMM-urilor, un eveniment european extrem de important, organizat de Comisia Europeană, deoarece Ministerul pentru Mediul de Afaceri a … uitat să organizeze un concurs național care să stabilească reprezentanții țării noastre”, atrage atenția Hilde Brandl, președintele Organizației Oamenilor de Afaceri Liberali din București.

“România trebuia să trimită numele reprezentanților săi până în data de 30 octombrie 2017, însă Executivul român nu și-a respectat angajamentele europene”, arată Brandl.

 Liderul liberal amintește că Executivul european a solicitat României să organizeze acest concurs și să trimită clasamentul final, urmând ca primele două locuri să fie invitate automat la faza preliminară a concursului “Idei din Europa”, ce va avea loc la Tallin în perioada 20-22 noiembrie 2017. În funcție de performanța celoralalte țări, din România ar fi putut merge chiar și locurile 3, 4 și 5. Faza finală va avea loc la Haga, în primele luni ale anului viitor.

 “Întreg procesul era organizat cu bani europeni, astfel încât costurile pentru noi ar fi fost zero”, explică Brandl.

 “Evenimentul reprezenta o oportunitate uriașă pentru antreprenorii români să își măsoare forțele cu competitorii europeni. În plus, la astfel de evenimente se construiesc relații personale ce se pot transforma în oportunități de afaceri pentru antreprenorii români”, a adăugat liderul PNL.

 “Ministerul pentru Mediul de Afaceri nici măcar nu a anunțat acest concurs pe site-ul său, ba chiar ultimul mesaj din secțiunea “Târguri și expoziții” datează din 2007, anul în care am aderat la Uniunea Europeană”, transmite Hilde Brandl.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel