Hilde Brandl - Oana Zamfir - Codrin Ștefănescu, SCANDAL: Trebuie să scăpăm de oameni ca dvs prin lege!

A fost scandal marți seară, la "Sinteza zilei", între Hilde Brandl, Oana Zamfir și Codrin Ștefănescu. Totul a pornit de la George Soros.

Vă prezentăm câteva replici din studioul Antena 3:

Oana Zamfir: Voiam să aflu de la dumneavoastră dacă sunteți un disc care repetă niște mesaje pe care le văd rostogolite într-o parte a politiciii, la PNL, USR, într-o parte a mașinăriei de pe Internet sau dacă puteți avea avea un dialog cu vorbele și creierul dumneavoastră. Se poate?

[citeste si]

Hilde Brandl: Dar dumneavoastră aveți un disc pe care îl puneți în fiecare seară despre George Soros?

Oana Zamfir: Da, dar cu probe, cu finanțările acestui om în România!

Hilde Brandl: George Soros este un donator către ceea ce consideră un concept corect de democrație. Încearcă să instaleze democrații.

(...)

Oana Zamfir: Sunt acuzații grave la adresa acestui om, acuzații care nu vin din România, ci din SUA, pentru că ar fi finanțat protestele legate de Donald Trump. De asemenea, în Catalonia este acuzat că ar fi finanțat proteste violente. La noi, în ianuarie, dacă a fost un astfel de experiment, cred că instituțiile statului ar trebui să lămurească ce s-a întâmplat. Să aibă curaj. Acum le este greu să se lupte cu haștagul. Vreau să aflu dacă, pe lângă oamenii de bună credință care au mers la proteste, au fost și lucruri artificiale, așa cum a fost în Catalonia.

(...)

Mugur Ciuvică: Ați derapat, doamna Hilde Brandl, și ați spus că George Soros este respectat în toată lumea.

Codrin Ștefănescu: Ca să o convingeți pe doamna Brandl de niște lucruri este imposibil. Este ca și cum ați convinge un rechin să mănânce gogoși. Este un compliment ce am zis acum... Vi-l explic imediat. Sunteți un fel de rechinaș care mănâncă carne de român. Ați înțeles? Dacă vă dau să mâncați salată verde, nu veți mânca. Mâncați doar ce vă spun Soros și Kovesi. Trebuie să scăpăm de oameni ca dumneavoastră prin lege!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel