Hermannstadt – FCSB, Cupa României. Burleanu explică de ce NU s-a amânat meciul

În ciuda protestelor vehemente venite din partea conducerii celor de la FCSB în ultimele două zile, partida cu Hermannstadt, de astăzi, ora 18:30, se va disputa. 

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, că partida Hermannstadt – FCSB, din sferturile de finală ale Cupei României, nu a fost amânată, nefiind vorba de un caz de forţă majoră.

Conducerea FRF a argumentat că nu poate amâna această partidă din cauza lipsei unui fundament regulamentar, județul Sibiu fiind doar sub atenționare de cod galben, nu portocaliu.

“A fost o decizie luată la divelul departamentului competiţii, care respectă toate prevederile regulamentare. Atât timp cât nu ai un caz de forţă majoră nu poţi să amâni un meci. Aceasta este situaţia. Şi meciul de la Mediaş şi cel de la Sibiu se pot disputa întrucât judeţul Sibiu este sub cod galben şi nu portocaliu de atenţionare meteo”, a spus Burleanu.

Meciuri amânate

În sferturile Cupei României a avut loc, marţi, partida Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu, scor 1-0, iar meciurile FC Botoşani - CSM Politehnica Iaşi (de miercuri) şi CSU Craiova – Dinamo (de joi) au fost amânate.

Partida dintre Hermannstadt și FCSB va fi livescore pe dcnews.ro AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel