Răzvan Burleanu, atacat dur de jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia: „Demagog, fanfaron și megaloman"

Dan Carp / 25 feb 2018 / 21:05 Salveaza PDF Comentarii

Războiul în declarații dintre jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia și președintele FRF Răzvan Burleanu, continuă. 

Ioanițoaia a revenit cu un nou articol pe blogul GSP, după ce Burleanu a publicat niște statistici pe blogul personal, din care reiese faptul că majoritatea funcțiilor manageriale de la UEFA nu sunt deținute de către foști fotbaliști, arbitri sau antrenori și după ce a lansat un atac frontal la adresa lui Lupescu și a „găștii sale de susținători".

„Am mai aflat că acest gășcar de duzină, care are tupeul să vorbească despre găști, de parcă nu el a umplut federația cu țuțării săi, bălmăjește și niște procente, probabil scoase din burtă. Cum că nu știu cât la sută din federațiile europene n-ar avea în frunte foști fotbaliști ori foști arbitri, ar avea manageri ca el", îl ironizează Ioanițoaia pe Burleanu.

 

Ioanițoaia, despre Burleanu: „demagog, fanfaron și megaloman"

 

„Mă opresc pentru moment, dar rămân la dispoziția lui Burleanu. Poate conta pe mine cu observația că, înaintea scrutinului din aprilie, nu-l susțin nici pe Lupescu, nici pe Pușcaș, nici pe nimeni. Pe el însă, pe Răzvan Burleanu, voi continua să-l contest, asta pentru că-l consider demagog, fanfaron, megaloman și mincinos. Nici nu pot gândi altfel despre unul care a făgăduit că va evita greșelile lui Mircea Sandu și el comite unele mai mari și mai grave!

În măsura în care „mutantul eșuat” apreciază că-l denigrez și-l jignesc, are la dispoziție calea de a mă trage la răspundere și, eventual, de a-mi închide gura, calea instanței. Nu vă lăsați însă amăgiți, nu mă va chema în judecată deoarece el și lăutarii din jurul lui, cei care-i țin isonul, știu în sinea lor că am dreptate. Vom mai vorbi despre asta", a notat Ovidiu Ioanițoaia pe blogul GSP.

 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24