Hermannstadt - FCSB. Dică: Am fost penibili cu toţii

Nicolae Dică spune că nu are nicio explicaţie pentru felul în care s-a prezentat echipa sa pe terenul celor de la Hermannstadt. 

"Nu am nicio explicaţie pentru care ne-am prezentat în halul acesta. Am fost penibili cu toţii. Să nu reuşim să ne impunem în faţa unei echipe de liga a doua. Atunci când pătrunzi pe teren fără atitudine, se întâmplă aşa ceva. Sunt supărat pe toţi jucătorii care au evoluat. Nu am făcut ce trebuia să facem azi. Era un obiectiv şi eu îmi doream să câştig acest trofeu. Sunt supărat pe atitudinea avută. Chiar dacă terenul a fost cum a fost, nu avem nicio scuză”, a spus Dică, potrivit digisport.ro.

”Nu avem nicio şansă să câştigăm campionatul”

Tehnicianul spune că FCSB trebuie să arate altfel.

“Trebuie să avem altă faţă, altfel nu avem nicio şansă să câştigăm campionatul. Eu sper să înţeleagă că atunci când nu dai totul, şi te gândeşti că eşti jucător la FCSB, nu faci nimic", a afirmat Dică.

FCSB, umilită la Sibiu

Formaţia FCSB a fost eliminată, joi, în sferturile de finală ale Cupei României, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de echipa de eşalon secund Hermannstadt, într-un meci disputat la Sibiu, joc care ar fi trebuit să aibă loc miercuri, dar a fost amânat.

Golurile au fost marcate de B. Rusu '11, '62 şi Blănaru '29.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel