Universitatea Craiova - Dinamo, Cupa României, rezultat final. Derby-ul din sferturi - LIVE TEXT

Universitatea Craiova și Dinamo București s-au întâlnit azi în sferturile Cupei României. Craiova s-a impus la limită după un meci foarte încrâncenat cu 1-0.

Min. 90 - FINAL DE MECI! Craiova se califică mai departe! Dinamo a forțat egalarea după ce oltenii au deschis scorul și au făcut un pas înapoi. Din păcate pentru ”câini” Dinamo nu a mai putut reveni. Sezon dezastruos pentru Dinamo.

Min. 56 - GOOOLLL!!! Craiova deschide scorul prin Bancu. Misiune grea pentru Dinamo. 1-0

Min. 45 - 0-0, pauză pe Ion Oblemenco. Craiova a avut inițiativa în prima repriză, având și 3 ocazii mari de gol, portarul Penedo fiind cel mai bun om de pe teren până în prezent

ECHIPELE DE START

CS U Craiova:

Mitrovic - R. Popa, Kelic, Tiago - Martic, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluţă, Mitriţă

Dinamo:

Penedo - Hanca, Maric, Katsikas, Olteanu - Mahlangu, Monroy - Torje, Nistor, Salomao - Pesic

Știrea inițială:

Meciul este unul extrem de important pentru ambele echipe. Partida dintre Universitatea Craiova și Dinamo fusese programată săptămâna trecut, dar din cauza condițiilor meteo partida a fost amânată.

Meciul este crucial pentru Dinamo care, după ce a ratat play-off-ul, se agață de câștigarea Cupei în încercarea de a evolua în Europa League anul viitor. Ar fi o gură de oxigen pentru Dinamo după dezastrul din campionat.

Totodată, Florin Bratu va debuta pe banca lui Dinamo după demiterea lui Vasile Miriuță. De partea cealaltă și Universitatea Craiova își dorește foarte mult accederea în semifinalele competiției, echipa fiind în forma, joacă acasă, întâlnește marea rivală și este angrenată și în lupta pentru titlu.

[citeste si]

Partida dintre Universitatea Craiova și Dinamo București este programată azi de la ora 17:00 pe noul stadion din Craiova, arena fiind neîncătătoare, peste 30.000 de oameni și-au anunțat prezența. Având în vedere că FCSB a fost eliminată, partida a fost numită ”finala din sferturi”.

Meciul va fi transmis azi, de la ora 17, pe Digi Sport, dar și în format live text pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel