Alegeri FRF. Răzvan Burleanu îi dă replica lui Ionuț Lupescu

Răzvan Burleanu a revenit cu o reacție pe blogul personal, după ce a fost acuzat recent de către Ionuț Lupescu, contracandidat la șefia FRF, că „a învrăjbit fotbalul profesionist cu cel amator".

„Tot se vântură public, poate-poate o prinde la cineva, mitul potrivit căruia e nevoie de un fost mare jucător pentru a face performanță la nivel de management fotbalistic. Nu vreau să îi conving pe susținătorii înfocați ai acestui mit, ei sunt siguri că mitul stă în picioare pentru că e varianta prin care interesul lor personal ar putea fi satisfăcut. Dar membrii FRF, în lumea reală a fotbalului, au nevoie de adevăruri, nu de mituri încropite", a declarat Burleanu.

Burleanu argumentează cu cifre, menționând faptul că 67% din federațiile afiliate la UEFA, excluzând România, nu sunt conduse de foști antrenori, arbitri sau fotbaliști profesioniști, iar 79% dintre secretarii generali ai federațiilor continentale nu provin din zona tehnică. 

Burleanu a menționat și „gașca de susținători" a lui Burleanu

„La UEFA, nu în zona tehnică a activat Ionuț Lupescu, exclusiv zona tehnică? Nu și-au dorit asociațiile naționale din Europa un președinte UEFA care să provină din afara zonei tehnice, tocmai pentru a avea garanția performanței manageriale, ca să nu mai fie loc de comision? Să nu vă imaginați că această gașcă susține foștii fotbaliști din principiu! Nicidecum! Gașca îi susține pe foștii fotbaliști doar când aceștia împărtășesc interesul găștii!" Răzvan Burleanu

În urmă cu câteva zile, Ionuț Lupescu l-a criticat dur pe contracandidatul său: „Nu ştiu ce a făcut bine sau rău la FRF, dar ştiu că a învrăjbit fotbalului profesionist cu cel amator. În plus, i-a dispreţuit pe foştii mei colegi de generaţie, lucru care pe mine m-a deranjat". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel