Hagi pleacă de la Viitorul? Anunțul făcut astăzi!

Hagi
Hagi

Gheorghe Hagi a declarat astăzi că nu renunţă la funcţia de manager tehnic al clubului Viitorul, precizând că informaţiile apărute în ultima vreme cu privire la plecarea sa sunt "pure speculaţii".

"Având în vedere că în ultima perioadă au apărut tot mai des, în mass-media, informaţii şi speculaţii cu privire la plecarea mea de pe banca tehnică a echipei FC Viitorul, vreau să informez suporterii, mass-media şi întreaga opinie publică din România că nu se pune deloc problema de aşa ceva. Sunt angrenat cu echipa pe care o conduc în Play-Off-ul Ligii I Orange şi orice energie se îndreptă doar spre acest obiectiv. Orice informație apărută în mass-media sau comentarii ale unor terţi despre plecarea mea de la club în acest moment sunt doar pure speculații şi sunt neadevărate. Sper că am fost suficient de explicit pentru ca toată lumea să înţeleagă cum stau cu adevărat lucrurile", a declarat antrenorul Viitorului, potrivit unui comunicat.

Gică Hagi are parte de un sezon extraodinar. Echipa pe care o conduce e lider în Liga 1 după 24 de etape și are șanse mari să câștige titlul, în timp ce echipa U19 a clubului constănțean joacă în optimile UEFA Youth League.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel