Guvern USL 2012. Liviu Pop: Nu m-a pus SRI acolo

Liviu Pop
Liviu Pop

Liviu Pop a declarat, miercuri, 14 martie, că nu SRI l-a propulsat în Guvernul USL din 2012, ci un coleg care ocupa funcţie de conducere în PSD. 

'Nu m-a pus SRI acolo. M-a pus un coleg de-al meu din partid, care m-a sunat, mi-a dat timp de gândire 24 de ore pentru a intra în Guvern. Acel coleg din partid era cu funcţie de conducere în PSD la vremea respectivă. Am vorbit şi cu domnul Ponta, şi cu domnul Dragnea înainte de a spune 'da' şi de a intra în Guvernul USL din 2012', a precizat Liviu Pop, întrebat, la Parlament, despre modul în care a ajuns ministru la acel moment, în contextul declaraţiilor făcute de Liviu Dragnea potrivit cărora Guvernul USL din 2012 s-a constituit în baza unei liste propuse de fostul şef al SRI George Maior.

'Are perfectă dreptate'

Întrebat dacă el crede că afirmaţiile lui Dragnea nu corespund adevărului, Liviu Pop a răspuns că liderul PSD 'are perfectă dreptate în tot ceea ce spune vizavi de constituirea Guvernului'.

'Am văzut declaraţia domnului preşedinte Liviu Dragnea, tot ceea ce s-a întâmplat în constituirea Guvernului. Eu nu am avut decât o parte din informaţii, acele discuţii telefonice şi întâlniri pe care le-am avut cu conducerea partidului după aceste discuţii telefonice, dar ca perioadă de timp şi ca interval, punându-le una peste alta, domnul Liviu Dragnea are perfectă dreptate în tot ceea ce spune vizavi de constituirea Guvernului', a precizat senatorul PSD.

[citeste si]

Întrebat dacă Guvernul Ponta s-a format într-un cerc restrâns de oameni din care ar fi putut face parte şi George Maior sau a fost format în urma unei discuţii în forurile statutare ale coaliţiei, Liviu Pop a spus că el a fost votat în Comitetul Executiv al PSD. 'Eu ştiu că am fost votat în Comitetul Executiv, am fost propus în Comitetul Executiv al PSD, am avut o discuţie de principiu cu Dragnea şi cu Ponta, am cerut şi eu timp de gândire 24 de ore, m-am consultat cu colegii mei din mişcarea sindicală', a mai spus senatorul social-democrat, notează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel